Nikdy som taketo problemy nemala. Teraz mam uz v priebehu styroch mesiacov treti zapa(na tvari, na nohe, a teraz na trupe) Na zaciatku je to obycajna vyrazka, ktora sa zapali, je vzdy väcsia a väcsia, zacne bolet, zapal sa zväcsuje, stvrdne, a skonci sa to tym, ze to chirurg musi narerat a vsetok hnis vytlacit, na konci je to velke az niekolko centimetrov.
Nemozem tomu nejako zabranit, mozno mi chybaju nejake vitaminy. Pripadne ked sa to zacne zapalovat, nemozem na to dat nieco, co ten zapal vytiahne? Vopred dakujem.
Kozny problem-RNG prosim porad,ale aj ostatni.
Bromelain je len bielkovinny enzym. Odporucil by som ti radsej silnu enzymaticku zmes napr Multi Enzyme alebo Pancreatin. Tie odstrania rozne zamorenia, nielen bielkovinne zhluky .
Inac jednotky GDU su alebo na gram alebo na tabletku.
Napr bromelain, ktory vyraba NBTY a predava po Europe pod roznymi znackami(Nature's bounty, Holland and Barrett, Le Naturiste, GNC...) a mam aj v mojich obchodoch na poziadanie ma obvykle aktivitu 600 GDU na pilulku. Davka na cistenie tela(na prazdny zaludok) alebo na travenie(s jedlom) je 2x1 tableta, tj 2x600 GDU.
Dobre tak urobim, dakujem pekne. Len sa este uistim, Takze ked si kupim Bromelain 1300 GDU, budem brat z toho 2 x 2 tbl?
Furunkuloza.
skus zmes praskoveho cukru(1.5 lyzice), kokosoveho oleja(1 lyzica) a 8 kvapiek GSE. Dobre zamiesaj na hustu pastu, nanasaj na postihnute miesto hrubo.
Inac, mas zamorene telo, enzymaticka kura by sa ti zisla(2X2 tabletky na prazdny zaludok), Tiez precistenie pecene aspon 2-3 tyzdne pozri na protokol dr Berksona.