ahojky,, chcela by som vediet aky mate nazor,, mam 14 ,,, a strasne mi padol do oka jeden chlap,, on ma 22 aj ja som jemu padla,,,vnas nieje problem len o ludi ze co by hovorili na nas, a hlavne rodicia,,ze spolu zacneme chodit ,,, dakujem :)
cudne???
kvekoveho rozdielu sa nebojis,sexu sa nebojis,tas si nasad hak,aby si na rok nebola tehotna-inak veeelmi skoro si zacala
uz ziadne nazory???
tu nejde o sex,,, ja uz niesom panna,, tu ide o to zazrievanie a tak,,a ten sex no to skor on by sa bal bo niesom plnoleta
Ja sa tiez pripajam k nazoru, ze to nie je dobry napad dat sa v tvojom veku dokopy s dospelym chlapom. Tu sa musi ratat s tym ze on uz bude chciet sex a ty mas na take veci kopec casu a druha vec je ze mozes si byt takmer ista ze 22 rocny to so 14 rocnou nijak vazne brat nebude, nech vyzeras hoc aj na 20. Takze radsej sa poobzeraj po nejakom mladsom. Takom 17 rocnom, to ti staci aj ked moj nazor je ze ten vek 14 rokov je skoro na nejake randenie ale ked uz sa inak neda, tak naozaj zbytocne sa sklamat netreba, lebo vazne ja poznam ako zmyslaju chlapi dospeli, s pubertackami to vazne urcite nemyslia. Je to len povyrazenie, bohuzial.
8-ročný vekový rozdiel nieje problém...no tu treba brať na vedomie, že inak sa tento vekový rozdiel vníma napr. u 22r ženy a 30r muža, atd atd..
Pretože tam - u dospelých jedincov tento vekový rozdiel nieje žiaden problém, ale u Vás dvoch..hm.
Vieš Eliška, Ty môžeš vyzerať kľudne na 17r...ale skutočnosť nepustí.
Po prvé si ešte pod zákonom a teda ako mladistvá keby si so svojím 22r priateľom mala napríklad sex a "prevalilo" by sa to, tak chlapec môže mať riadné opletačky so zákonom..
Dievčatá skôr dospievajú ako chlapci...takže výzorom/aj rozumom môžeš pôsobiť staršie, ale rozumový/emocionálny/telesný/atd atd vývoj žiaľ nepustí..
Vy obaja možno máte aj čo sa vzťahu týka rozdielne pohľady-názory naň....pretože Tebe by možno stačilo nevinné stretávanie sa s Tvojím priateľom, letmé dotyky, prvé bozky, to prvotné krásne vzájomné oťukávanie sa....ale on, vo veku 22r je v štádiu, kde mu toto čo mu zatiaľ Ty môžeš "akože" ponúknuť, je pre neho zrejme dosť málo. On by chcel už sex, vzťah so všetkým-všudy, atd atd..
A Ty podľa veku...si ešte len žiačkou základnej školy, čaká ťa ešte stredná škola....kdežto on už buď pracuje/alebo študuje na VŠ, žije životom dospelého človeka ktorý je sám za seba zodpovedný, atd atd..
Skôr buďte "len" kamarátmi...a možno o také 2-3r bude situácia už úplne iná a potom, ak Vám tento vzájomný záujem Vás oboch dovtedy vydrží, môžete už kľudne rozmýšlať aj nad spoločným-plnohodnotným vzťahom..
dakujem pekne este ma niekto nejaky nazor??
pravda,, ale zase poznam chlapika ktori ma 22 a chodi zo zenskou ktora je starsia o 15 rokov,,, to uz mieje cudne??? alebo cudne je len ze jeden je este teenager a druhy uz dospeli??? ked sa vek posunie ze ja budem mat 17-18r a on 25-26,, to uz nebude take cudne alebo hej???
diky,, no vie ja vyzeram na 17 r a on vyzera na 18ct,,, keby si nas videla spolu nebolo by to cudne ,, len iba ak by si sa dozvedela vek
No je to teda riadny vekovy rozdiel. Asi by som sa tiez nepotesila na mieste tvojich rodicov a hlavne je zvlastne, ze tomu chalanovi to nevadi. Mam 23 rokov a sama vidim ako moji rovnako stari kamarati vnimaju dievcata okolo 15 rokov. Myslim si, ze je este skoro pre teba.. tot moj nazor..