Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nivea my silhouette

sumka

pouzivala som ho vyse dvoch mesiacov a este minam posledne zvysky ale vysledok nie je ziadny. necakala som zazraky ale ani koza nie je pevnejsia..

minnie mys

No ja som si to zrovna dnes kupila, tak som zvedava co je to za zazrak :)...Ak v niecom pomohlo tak dam vediet...chcem to pouzit na boky, kedze driek mam stihli a nohy tiez, ale asi ako kazda baba tak tie BOKY, tak som zvedava, ci to dokaze stiahnut troska tie "tukove vankusiky" hentam, lol....Mne staci len cosi, ohladom bok ma potesi hocico, nie su to "bociska" takze som zvedava :)

bibi

mne pomohol asi po dvoch mesiacoch používania a to hlavne na stehnách, a kedže som sa zrovna učila na skúšky tak som nedržala ani nijakú dietu a ani necvičila, takže odporúčam

weruša

ahoj...ja som to videla v jednom obchode v KE za 230,-. Mam vzorky a čo ja viem...taky dobry pocit z toho mam....ale chcem si to kupit.aspon na stehna troška nech sa spevni....cvičim, menej papam, tak uvidime

shellis

Ahojte. Ja mám doma tiež nievea my silhouette a pouzivam ho uz 4 týždne iba na brucho a boky, ale nejake extra zlepsenie nevidím možno iba v spevnenej pokožke ale určite tie 3cm este nezmyzli

nivea123

Tak samozrejme ked ma niekto viac kil navyse tak mu ten krem nepomoze ani keby sa na hlavu chcel postavit.Stoji zhruba cca 300 Sk a je celkom fajn hlavne na stehna!

niveamysilhouette

a kolko to vlastne stojí? ja som sa zapojila do sutaze o tento krem, ved uvidime, ale peniaze sa mi nechce vyhadzovat koly niecomu co mi zrejme nepomoze

nivea125

Prosim Vas,ved jasne,ze vam to hned po nejakych 2 ci kolko tyzdnoch nezmizne! Pise tam ked ste si nevsimli po zhruba 2-3 mesiacoch.Keby to malo za tie 2 tyzdne hned zmiznut tak by to bolo urcite drahsie!

BeDelicious

aj ja som ho pouzivala priblizne dva tyzdne a mozem ti s istotou napisat,ze nic ti nezmizne,akurat tak dobra nalada:)

macik

Pouzivam ho uz 2 tyzdne, pravidelne cvicim ale nic moc... natieram sa 2x denne ale nevidim nejake vysledky. Mozno trosku pevnejsia pokozka, ale urcite to nie su tie 3 ci 4 cm co slubovali v reklame... Ale na kazdeho to moze posobit inak