No tak som sa k príspevku dopracovala i ja... Je síce 1 hodina v noci, ale v tejto nevedomostnej agónii už zotrvávam príliš dlho a tak píšem...Pred dvoma týždňami ma začalo šklbať v ľavej podpazušnej jamke a tak som šla na gynekológiu, no čo iné vás napadne?... Samozrejme, že lekár ma ohodnotil ako úplne zdravú, vraj s chyteným prievanom, a \"čistými\" prsiami/len ma prehmatal/... meškala mi síce menštruácia, ktorú mávam vždy takmer na deň presne ale keď sa po 5 dňoch dostavila mala som už aj ja pocit, že všetko je o.k. Lenže o 5 dní som sa v noci zobudila na to, že ma ľavé podpazušie zase šklbe a ako som si ho chytila, nahmatala som si tam hrčku podľa mňa skôr hrču, tak som opäť po prebdenej noci, bežala za gynekolóm a \"donútila\" ho spraviť mi markery, sestra i mama totiž prekonali Ca prsníka. Poslal ma aj na mamografiu, vezmú ma však až v utorok, pretože mi do toho vpálila Veľká noc a aj výsledky mark. budú v utorok... Metie ma však, že mi bolesť vystreľuje až do lakťa ľavej ruky a bolí ma to podpazušie i pri šoférovaní a žehlení... Vzhľadom na rodinnú anamnézu som už takmer z toho šialená, bojím sa a stále rozmýšľam, aká iná diagnóza by to mohla byť, metie ma tá boesť a hrča tam stále je... Neviete mi poradiť aké iné vyšetrenia by som s tým mala ešte absolvovať a čo by to mohlo byť...??? ďakujem a mám 35
Hrčka v podpazuší
hidradentis suppurtiva je telesne "smetisko" podobne cystam, ale casto hnisave,ako acne, ale ovela vacsie.
Okrem operacneho odstranenia je mozna ocista organizmu enzymami a jodom, tiez pecene protokolom dr Berksona.
Proti infekcii je GSE, oreganovy olej, beta glukany a pod.
Pri používani deodorantov s aluminiovými soľami a zirkóniom sa upchajú potné žľazy a pot sa prestane vylučovať. Škodliviny,ktoré sa z tela vylučujú cez kožu potom,ostávajú v tele a dokonca môžu byť príčinou rakoviny lymf.uzlín či prsníka. Hromadenie hliníka v tele môže byť aj príčinou Alzhaimerovej choroby. Odporúčam používať deodoranty bez aluminiových solí, na čisto prírodnej báze.
tvoj problem je podla mna hidradenitis, je to ochorenie, ktore sa stale vracia, skus dat do vyhladavaca
ahoj
moj brat mal presne to iste. Zo dna na den sa mu pod pazuchou vytvorila hrca ako orech. Potom to mal asi tyzden potom sa mu troska zmensila, a potom zase zvacsila. Bol s tym u lekara a ten mu povedal ze je to zvacsena a upchata potna zlaza a ide s tym na operaciu (ambulantnu) tak neviem mohlo by to byt nieco podobne ako mas ty.
myslim si,ze je dobre,ze si sa nedala odpinkat od doktora,vzhladom na vasu rodinnu anamnezu.dufam,ze vysledky budu vporiadku. ale moze ist len o zvacsenu uzlinu.mozno nejake vysetrenie z krvi na infekcie..