starsia, mladsi

stanley

ja:) ... preco ma chces zaradit do tej nizsej urovne stale? :p mysils ze ja nerozmyslam o zivote otom co bude zajtra otom co bude o 3 roky? mysils ze ja nemam problemy? cele dni rozmyslam otom jaky som jaky su ostatny hladam rozdieli a vzdicky najdem.. zatial co sa ini kuruju ja premyslam jak sa pustim do roboty v (oblasti hudby) a tak.. vies ja sa nemozem porovnavat v tom ocom rozmyslas ty a ja.. ja nemam holku .. keby mam tak myslis ze rozmyslam o jahodkach? asi nie..a co si spominal ze ked budem starsi a buem kukat po 16 rocnych ze aj ja som bol taky - to robim uz teraz ..

ja:)

stanley prosimta teraz sa ti to nezda ako rozdiel ale zbadas uz mozno za rok dva ze kua aky to je rozdiel a potom vyskakuj je malo fakt malo ludi ktory uz v tvojom veku su fakt na nejakej urovni vsetka cest ti ked si na nej ale uz len podla tej reakcie tomu neverim ja som mal odzite mozem povedat dost aj v 16 uz ale zil som uplne inak ako teraz ked pracujem zivim sa ja sam rozmyslam co bude zajtra za 10 rokou a podobne nadtym ze mam priatelku chcem snou zacat zit ako zto zacat kde zobrat peniaze a podobne isto nemas take problemi a to nech si ako kolvek vyspely proste ten zivot sa ti zmeny uplne o 180 stupnou a potom ked pojdes vecer po ulici a budes videt tych sesnast rocnych tak si spomenes ze ty vola aj ja som taky bol a myslel som si ze co ja uz som

ja:)

garfas tlieskam ti ...tam neni co dodavat je to individualne a aj niektore tie 20a viac rocne baby ktore by mali byt akoze vyspele su tak inteligenciou pozadu ze to je az neuveritelne a mozno prave tym ten mlady chaln bez zabran vyhovuje ..a ano je tiez pravda ze 16 chalan a baba toho isteho veku sa neda porovnavat uz len asi pre to ze dievca uz mysli na buducnost je zodpovednejsia ....a chalan isto nie ale isto su aj vinimky tak sme pri tom co napisal garfas ze je to individualne aj moja priatelka chcela starsieho o aspon 3-5 rokou a ma mladsieho o 3 mesiace tek neni to o nicom inom nez o tom sadnuti a zisteny jak si rozumeju ty dvaja

stanley

to neni otom kolko mas rokov ale co si si prezil ... preco to ja maly krpec zasran 16 rocny chapem a druhy starci nie? :p

stanley

Ludia by si mali uvedomit ze to cislo ten pocet rokov ze to nieje uroven mozgu alebo uroven vyspelosti, ale ze je to cas ktory sme doteraz prezili .. prosim vas.. ked mi 20 rocny povie ze som decko a ze som nevyspeli ze nemam rozum lebo mam 16 tak ten 20 rocny je este vacsi chudak podla mna ..

drakenko

Ja osobne som na staršie dievčatá :P Ale že by išlo o vyspelosť.... Je pravda že ženy sú vo vývoji popredu, ale ja som začal pohlavne ospievať v 12. Niektorý moji spolužiaci sú stále ešte decká. Keď sa pozriem na svojich vrstovníkov, tak sú celkovo o dosť pozadu.

17 a 20 že je veľký rozdiel? Ja síce nemám ešte 17, ale normálne si rozumiem s 20 ročnými ľuďmi, takže až taký veľký vyspelostný rozdiel tam nebude. Môj brat v 18 chodil s 28 ročnou ženou a nebolo to nič zvláštne.

nani

ja mam tiez mladsieho chalana..o 8 mesiacov...nevadi mi na nom ze je mladsi, pretoze niekedy ma viac rozumu ako ktorykolvek chalan v mojom veku(18).no kebyze je mladsi o rok abo dva, tak to je uz podla mna dost.