Aky mate nazor? Ja som to nasmu dietatku chcela dat urobit, ale moj gynekolog ma na to asi taky nazor, je to je este daleka buducnost, najmenej 30 rokov a este sa vobec nevie, ci po zamrazeni sa nestrati hodnota a ucinnost tych stem cells. Vyjadril sa k tomu asi tak, ze on ma 4 deti a nedal to urobit ani jednemu.. Tak ja neviem.
Pupocnikova krv
myslim ze gynkologa netreba teraz pocuvat pretoze sa zda podla tychto reci trocha nafukany, velmi dobre by ste sa rozhodli ak by ste si pupocnikovu krv dietata dali ponechat, moze to v buducnosti zachranit vas aj dieta ci jeho surodencov ak bubu chory. je to velmi uzitocne ja to svojmu dietatu v buducnosti tiez ponecham zamrazit
ja som tiez rozmyslala nad touto moznostou,je to sice dost drahe a tiez je to mozno len otazka buducnosti a nikto nevie ako to bude presne fungovat,ci to vobec bude fungovat...ale na druhej strane zase viem ze keby raz nedajboze bolo nieco mojmu dietatu a pupocnikova krv by mu vedela pomoct a ja by som to pri porode odmietla uschovat kvoli peniazom alebo reciam lekara tak by som si to cely zivot vycitala.myslim ze na zdravi sa neoplati setrit,aj ked si niesme isti ci to bude fungovat...atkze ja to raz mojim detom dam uschovat :)
No, mozno tato tema je asi moc namahava na toto forum.. keby som tu napisala, ze mam chlp na zadku, tak by som sa dockala nejakych odpovedi