mate to aj vy???
je to normalne???
s cim to suvisi a ako ich odstranujete, ja ziletkou ale neviem ci je to prave najlepsie riesenie....
prosim poradte
Chlpy na prsiach
aj ja mám a si ich práveže trhám pinzetou, prečo sa to nesmie?
Ja mam ten isty problem,ale mne povedala doktorka,ze sa to nemôze trhat pinzetou,tak neviem.Nemôze to nejak uskodit.Dik za odpoved
Pocuj, nehol si budu stale tmavsie a tmavsie, ver tomu ze to tomu oppravemu vadit nebude. ver miá
ja neviem ako vam ale ma tie chpky aj ja aj mne to dako neadi........ved na bradaky vam nepozera hockto a v posteli.... vacsinou po tme to neni vidno.........ako neviem co vam na tom vadi holky :))) ked si zacnete trhat budu iba tmavsie... tak ich nechajte tak..da sa s tym zit v pohode :))
jarka 35, no jasne ze navzdy , nemat vlastnu skusenost s leaserom ze je to navzdy sa to nevrati Ti aj uverim, u kazdeho je to individualne, tak si hlada ten sposob aky najviac vyhovuje...
NAVSTIVTE KOZMETICKY SALOM KDE SA PRACUJE S LASEROM, ALEBO V DERMATOLOG. PORADNI.....JE TO BEZBOLESTNE A NAVZDY!
aj ja som si to vytrhavala, teraz raz za cas odfarbim peroxidom, a som spokojna, joj keby som ot otm skor vedela, o polovicu menej starosti :)
ja mam tiez asi dva na kazdej a vacsinou si ich holim vzdy pri sprchovani, nastastie nie su velmi hrube len tmave
aj ja to mam...a nevytrhavam ani neholim si to, lebo mam s toho strach, ze si trhanim môzem nieco poskodit...
s holenim je to predsa tak..ved si ohol nohy- a na druhy den uz citis. ked pouzijes epilator, na druhy treti den neitis nic cize ked si chlpky vytrhnes pinzetou, vydrzi to dlhsie