Takze o co mi ide. Teda chlapi povedzte mi,co robite respektive nerobite, ked to myslite s babou vazne alebo to s nou nemyslite vazne, ale ju mate len preto, ze chcete mat vobec niekoho / napr. ze sa ozvete prvy...atd ma? :) No ide hlavne o to, ze som ted s jednym a obcas mam pochybnosti, ci to mysli vazne...ako je mily, pekne mi pise ozyva sa...ale viete ako to myslim..Dakujem za vsetky uprimne odpovede :) Len mi tu nepiste, ze to musim citit a tak..ja ho mam rada, ale nechcem sa zbytocne namotat a pak sa sklamat...dakujem :) a co ozaj nerobite, ked to nemyslite vazne ...dakujem :)
Chlapi - znaky ked to ozaj myslite vazne alebo nie.
Noo toto by aj mna zaujimalo :)
Pravdu mas, pravdu....ja som asi len potrebovala nejaku podporu alebo tak nejak...bo ja si skoro vzdy vse vysnivam ako by mohlo byt a som privelky optimista..a pak sa sklamem :(...ale aj ked si to mozno neuvedomujete alebo sa vam to nezda, vsetky ste mi pomohli...a uz nemam strach a ani ruzove okuliare...idem do toho naplno a aj keby to malo trvat len mesiac,tak nech je co najkrajsi:)) Mozno som to s tou dlzkou prehnala hehe /dufam,ze nie len jeden;)/ ale tak hadam ma chapete :) a este raz DAKUJEM VSEM :-)
Niet za co, naozaj:-)
del 12 dakujem :)
Ahoj Fit lopta. Vieš, ono to je tažké spravne vediet posudit v začínajucom vztahu toho druhého.Treba na to aj kus stastia, aj kus skuseností.
Preto niekto chodí s niekým dlho, iný kratko, ludske osudy sú rozne.
Ale , podla mna, ked to myslí jeden vážne, mal by to tomu druhému rovno povedat.
Evianka coze? to ma mrzi :( a dlho ste boli spolu?..alke ak nechces nepis...hlavu hore :)
ja som bola presvedcena, ze ma miluje, aj jeho rodina, aj kamarati mi vraveli, aki sme spolu stastni.. a zrazu sa so mnou rozisiel...
Ja som to povedal na rovinu a basta - a smespolu už pár rokov...
Deee dakujeeem aj tebe prajem mooc :))
tak teda este raz drzim palce a vela lasky