kto ho mal, ake ste mali priznaky? bojim sa ze som ho dostala
zapal vajecnikov
hm..no tak to ani nie..tak uvidime ako bude. v utorok sa ozvem :) ze ako..dadaa - drzim palce aj tebe!..no tak uz musim utekat. papaaa. majte sa krasne! lenulienka - pekny dnik a som rada ze si sa mi venovala :-*
No neviem ci ta nova vezme bez karty, mozes to skusit s tym ze jej kartu donesies najblizsie, ale zase ked ta nevezme a ty sa tam budes zbytocne trepat.A nemas niekoho kto by ta vzal autom?
no ano, tak plánujem urobit..lebo k mojmu uchylovi uz nejdem :D ..a nemohla by som ist aj bez karty rovno k novej?? ze jej kartu donesiem nabuduce :D ci takto sa to neda? pojdem najprv takto..a sa opytam..lebo nova gynekologicka od stareho gynekologa je o dost vzdialena v meste..a akosi v takom stave nemam chut az tolko chodit..a navyse v takom blbom pocasiii uaaa....
No jo, stane sa aj tym co si davaju pozor, ale fakt staci mala nepozornost, ze si len na malu chvilocku sadnes niekam, alebo sa zle oblecies, nalahko tak dovi dopo. No tak chod dokimu, nech ta vysetri, alebo si vezmi rovno kartu inemu a nech ta ten pozrie :)
lenulienka - ako u mna je hygiena na 100% :) ale tusim ze som mohla prechladnut... :( aj ked si na taketo veci davam pozor..
no..lenze ja som chvilu tiez strachovala ze to je slepak..:) lebo ja sa v takychto veciach nevyznam a tusim niekto mi povedal, ze sa to moze prejavit aj na opacnej strane..teda ta bolest zo slepaku..ci je to pravda to neviem.. :)
no tak to sme na tom zasa podobne, ja mam taku kacu, co sa od nej nic nedozviem a ma pristup len taky aby bolo, antiku neuznava, ale predpisuje kazdej a ked sa jej nieco opytas, kyvne plecom...fakt otras...drzim ti palce....
Veru kocky, treba si davat bacha. Ked uz mate zapal vajecnika, uz bude haklivejsi na nachladnutie a zapaly. Mne dokino povedal, ze: nesediet na studenom, nosit normalne nohavicky,abo boxerkove.no nie tangace (preditete tak roznym pohlavnym chorobam ako su napr. kvasinky,svrbenie,rozne infekty), umyvat sa zospodu mydlom specialne na intimnu hygienu a radsej sa castejsie sprchovat ako kupat. No a aspon zospodu sa umyvat kazdy den. Musim si zaklopat, ze nemavam problemy uz dlhsiu dobu odkedy dodrziavam jeho rady :)ale je to len na Vas babeny
ja len dufam ze v utorok budu ordinovat. a navyse musim zmenit gynekologa, lebo moj je uchyl :D a uz k nemu nechcem ist...no takze musim ist este k nemu vybrat kartu a k novej..jajaaaj.. :(
hej, ale ty to mas na lavej, tak sa aspon nemusis bat ze to je slepak, ako ja:(ale drzim ti palce, napis mi ako si dopadla, ok?