ste ina ako vasie kamaratky ?

Príspevok v téme: ste ina ako vasie kamaratky ?
cokoladka

ahojte . mala by som taku otazku, ci niekto zvas ma pocit ze okolie v ktorom zijete je pre vas malo naplnajuce, ci su aj pri vas ludia co su doslova detinsky a nechapu zmysle zivota. Vacne sa snimi hadate a neviete sa snimi dohodnut, ale napriek tomu snimi musite vydrzat pretoze snimi pracujete alebo chodite do skoly, hm? alebo som sama, piste prosim

stefana

Najdi si spriaznenu dusu ;) Urcite je v tvojom okoli aj ina kocka alebo aj chalan, ktori uvazuju nad hodnotami a riesia moralne dilemy a pod. Husi ostanu husami :D Maloktora kozenka, co sa zaujima len o vzhlad, zacne zo dna na den uvazovat o inom. Radsej teda hladaj. Napr na zaujmovom kruzku mozes stretnut blizkych ludi. Alebo na budhistickej prednaske - ja som tam spoznala zaujimavych ludi. Budhizmus ma neoslovil, ale ludia, co sa zaujimaju o duchovno, byvaju zvacsa hlbsie zamyslajuci sa, takez som tam nasla kamosov. To bol interny tip. Hociaka prednaska na temu, co ta zaujima, moze priniest novych ludi. Treba vsak hladat, nie sediet doma ;)

cokoladka

SEWIRE :ibaze je tych kamaratov mam malo, nechodim von a sedim len doma, chcem spoznat novych ludi pretoze takto neviem ani dat nabok co sa deje , nemam to cim nahradit, som vacsinu sama a potom rozmyslam nad blbostami, ale uz ma netrapia, im sa to vrati neskor. hm? nemam si skym velmii pokecat

sewie

cokoladka-toto uplne poznam..na strednej som mala obcas pocit ze som divna,lebo mna asi jedinu tam zaujimal nejaky hlbsi zmysel zivota...spoluziacky boli fifleny ktore trapilo len kde maju ake rifle alebo topik-o nicom inom sa s nimi bavit nedalo...ked som povedala nieco ako-skleroza je jedna z najhorsich chorob lebo ubera ludsku dostojnost-tak na mna len kukli-ze ty mas ale napady,ze ludska dostojnost!co ta to napada?co riesis?...tak ale spravila som si po svojom-s fiflenami sa bavim o riflach a chlapoch a nastastie mam aj kamosky,ktore zaujimaju aj hlbsie uvahy a su tym istym sposob ,,cvaknute"ako ja...

cokoladka

wande ja nikomu nechcem vnucovat nazory ale chcem aby sa vedeli zaoberat aj inymi vecami ako je ako vyzeraju co si oblecu.... neda sa snimi vazne rozpravat, su strasne detinske a nevazia si hodnoty clovekka pretoze nevedia a nezazili este aky vie byt zivot tazky

wanda.

s nikym sa nehadam, myslim si svoje, cloveka neprerobis,ked mu budes vnucovat svoje nazory, kamaratky nemam, iba zname, pred realitou sa utekam skryt do knih, tam mam svoj svet. kedysi som bola taka ako ty, ale vzdala som to,teraz sa uz nad nazormi niektorych iba pousmejem popod fuz