AKO čASTO? PLUS VEK
AKO čASTO DO TYžDNA SEXUJETE?
ja mam sex 1,2x do tyzdna ale viackrat za noc...
ja mam 16, chodim s 21 rocnym a robime to tak raz za tyzden dva...a uz par dni pred tym sa mi tak nenormalne chce ze normalne po tom tuzim a nakoniec to ani neni take fajn ako by som chcela...a niekedy mam pocit ze partnerovi sa ani nechce, totiz vzdy som myslela ze chlapi maju radi sex a tak ale teraz sa mi zda ze pre zeny to je dolezitejsie...hruza toto :P ale my nemame ani miesto kde to robit a som z toho frustrovana :P dobre stacilo...v mojom pripade nic moc!
1-2 razy za tyzden a staci nam to:-))
no ja mam 18 priatel 20 a sex mame v priemere dva trikrat za tyzden, niekedy viac a niekedy aj dva tyzde nic, ked spim u neho tak je to 5krat aj za noc, keby neboli rodicia takmer stale doma, bolo by to aj castejsie
Miluska, tak myslim, ze 3x do tyzdna, keby ja mam, tak som cela bez seba od stastia. Co keby si 3y do mesiaca? je mi z toho do placu kua. A to s amozem aj roztrhat. Normalne mam z toho depky. A este ked zahlasi, ze ci som s nim len koli sexu, tak ma ide roztrhat. Normalne neviem co ti chlapi chcu. Ked nechcem, tak mi vycita, ze mam milenca a ked chcem (co ja by som mohla aj kazdy den), tak mi dava taketo hlupe otazky. Sa asi obesim.
No baby, vidim tu rozne frekvencie, pridavam sa k tym menej uspesnym, sexujeme tak max.3 krat do tyzdna, aj to weekend:-( mame 24, zijeme spolu, sexujeme 5 rokov ale nikdy to nebolo lepsie:-(
on ma chut rano(to ja vstavam skoro do roboty) a ja zase vecer hned jak lahnem, zaspim..
Dovolenka v lete to vzdy zachrani, to aj 15x, chi..
vek ja 19 on 24...sex raz, dvakrat do tyzdna uz asi dva roky...prve dva roky to bolo kazdy den aj viac krat denne
amy 389 tak to si asi mozme spolocne pogratulovat k takym chlapom
ja mam 16 a on 20 a mame asi tak 5 krat do tyzdna dakedy aj 3 krat za sebou :) he ma vydrz
teda zaujimave veci tu citam, a nezavidim vam. ja ma 22, on 23 a sme spolu vyse 3 roky, sex je asi 3-5x tyzdenne, vikend to vzdy isti, to aj niekolkokrat za den, inak za poslednych 24 hod to bolo asi 4 krat, my to ale mame kde robit, on ma chatu aj vlastnu izbu a aj ja .......