Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

da sa to nazvat laskou???

Príspevok v téme: da sa to nazvat laskou???
sofiaaa

mam priatela, sme spolu kratko, mam ho rada, da sa s nim pokecat, bozkava sa s nim dobre, je mily, nezny a ma ma strasne rad...
ja ho mam tiez rada, ale nedokazem mu povedat ze ho milujem, hoci on mi to uz viackrat povedal...
neviem preco... mam ho velmi rada, ale nemam pri nom pocit, proste, ze ked s nim nie som nechyba mi, a ked som s nim, necitim tie povestne motyliky v bruchu..
cim to je? pritom je mi s nim fajn..
ked som mala chalana predtym, nebol to vazny vztah, chcel si iba uzit, ale bola som strasne do nho zamilovana, stale som na neho myslela a chcela som byt s nim... myslim, ze to bola laska...

poradte mi, myslite, ze to casom pride? strasne by som ho cchela lubit, viem, ze by sme boli idealny par... a proste chcem zase mat ten pocit zamilovanosti... ako k tomu prist?
prosim poradte mi, dakujem :))

mandymoore

mam priatela a je mi s nim fajn, citim sa s nim skvele a on je uzasny , sme spolu rok a pol ale niekedy mam pocit ze ho nelubim:-( ale je mi s nim strasne fajn, a tak ako pisala sofiaaa pri nom som nemala motyliky:-), proste sme sa dali dokopy a sme spolu dodnes:-( ale lubim ho, (aspon si to myslim)kedze ta neboli motyliky myslite ze je to laska???alebo nie?? pls

vaneska

sofia, city si k nikomu nanutit nemozes... tiez sa mi stavalo cosi podobne, a potom som mala problem povedat ze je koniec lebo mi to bolo luto. prava laska ale pride sama a necakane, a tych motylikov bude tak vela, az ich budes mat plne zuby :-D (samozrejme v dobrom slova zmysle). chlapcovi to vysvetli, ak ta ma ozaj tak velmi rad, tak to pochopi a dokaze ostat tvoj dobry kamarat.

Deee

Motyliky su chemia a ta bud je alebo nie je a u teba zrejme nie je, velmi ta nepotesim, ale ani nepride. Motyliky pridu pri inom, sdd ma pravdu

sdd

Sofia, podla mna ani nepride. Ak mu nedokazes povedat ze ho milujes, tak to asi ak citis. A otvor si oci, daj si vsetko doporiadku a bude dobre. Pridu aj motyliky, ale pri niekom inom ;-)