tabletky Jeanine???

vaneska

a zabera to fakt? Lebo som skusala uz vselico, cajiky, bylinky, potom lieky algifen, aulin... posledne vychodisko alebo zufala volba bolo toto.

miselkaa

ja som na tom podobne, vracanie a omdlievanie pocas kramov je u mna bezne..a tie bolesti...myslim ze toto je jedina moznost

jaja

napíš tomu pánovi, čo tu má tie výživové doplnky- RNG - ja tiež do jeho výrobkov vkladám dôveru, na úpravu cyklu po vysadení hak, kvasinky, a depka...

vaneska

ja chapem ako to myslis... ja sa toho chcem zbavit, ale problem je v tom ze som mavala strasne silnu menstruaciu , bolesti take ze nic nezaberalo a odpadavala som. nemozem si dovolit by kazdy mesiac tyzden doma... o tom to je ze netusim co ine by mi na to pomohlo

jaja

čo iné ti môže povedať lekárka- biznis je biznis- depresia a migréna je z hak! (ja osobne sa tej depky neviem zbaviť ani po vysadení, a mám kamošku, kt. vyskúšala neviem koľko druhov-kôli migréne) !!!

vaneska

no lekarka povedala ze to nemam z tych tabletiek ... ale potom neviem z coho ineho. pravdou ale je , ze by som ich chcela uz vysadit, no sa bojim ze sa mi problemy s cyklom vratia lebo udajne sa to odstrani malo ktorej