Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bojim sa velkej noci

Príspevok v téme: bojim sa velkej noci
tucibomba

tak ma napadla tato tema... zacala som s dietou, ale dost ma trapi ze sa blizi velka noc a ja nebudem moct odolat..
ked si predstavim tu pečenu kačicu, zákusky, majonezovy salat, zase obloženy stol....
ako to mam zvladnut?? sak toto je na nervy!!! uz teraz mam z toho strach...
baby poradte mi, alebo mi aspon povedzte akym sposobom to zvladate vy??
keby som aspon nebola prinutena ist k babke na obed.... :(( a vraciat som este neskusala...
to cely den nebudem potom nic jest, ani ranajky, ani nic, dam si iba nasilu babkinu kačicu, ale zakuskom nebudem vediet odolat...
kto len vymyslel tieto blbe sviatky???? a preco sa vtedy vsetci pretekaju v tom, kto najviac napeče, navari??
poradte mi, ja sa zblaznim...

seda

mna zase napadlo, ked som si precitala nazov temy, ze sa bojis sibacov:)))to je skor moj problem, ja sa jedla nebojim, no co, ak sa prejem, tak mi bude zle a dva dni budem chudnut

lenca

presne ako napisala agina - daj si co ti chuti, ale s mierou, lebo budes sama na seba nastvana! Aj zakusky :-) a potom si chod zasportovat pre ocistenie svedomia

usiko

tucibomba...joj, preco mas taky nick? ta to nejako negativne zaraduje.....daj si napr. chudnuca.....alebo tak nejak....napis, kolko vazis a merias a co jedavas, ked nechudnes a co jedavas, ked teraz chudnes.....inak, ja si vahu drzim v norme, ale raz alebo dvakrat tyzdenne sa napcham niecoho, co mi chyba" napr, cokoladu, Bebe dobre rano, aj 4 baliky, 2 zakusky...to vsetko v jeden den, plus obed a vecery, a nejake ovocie...viem, ze to nie je zdrave, ale takto potom nemam chut na sladke aj cely tyzden.....inak, a takymto sposobom este som aj schudla.....neobmedzuj sa, neoplati sa odopierat si jedlo cez sviatky, lebo budes zbytocne nervozna a vykompenzujes to pri najblizsej navsteve chladnicky....

agina

tucibimba v kazdej diete je dovolene zhresit.Ak mas chut na kacicu, kludne si ju daj, lebo ak si ju odopries, tvoje telo ta prinuti povymetat potom celu chladnicku.Nic sa neboj, ak dietu dodrziavas pravidelne, takyto prehresok ti nemoze uskodit, odporucaju to aj vsetci dietologovia.