mam otazky na baby ktore nejedia, totizto chcem zacat drzat dietu, ale nedokazem si odopriet jedlo... nemate niekto nejake rady, ako nepocitovat hlad alebo take nieco??
strasne som pribrala a mam z toho uplne nervy, nedokazem mysliet na nic ine, pripadam si ako najtucnejsi clovek na svete a mam z toho pocit menejcennosti...
prosim, baby, aj tie ktore mate anorexiu - nejake rady, aby som nepocitovala hlad a chut na sladke alebo tak...
nechapte to, ze sa chcem stat anorektickou, to nie, prosim len o rady...
dakujeeeem :))
anorekticky--otazky
tak si sa prejedala ????mala si depky abo nejake problemi ???...tak sa proste neprejedaj ukontroluj si postavu a ak ces teda na zaciatok zacni jest suchare nizkotucne veci proste a ak sa budes citit lepsie kludne zacni pridavat sladke proste podla chuti po ..kolko si pribrala ??kolko mas rokov ?
ale ja som doteraz bola vzdy spokojna s postavou, absolutne som to neriesila, jedla som co chcem, a nad nicim som sa vobeec nezamyslala...
ale teraz to uz riesit musim, lebo vyzeram jak prasa...:(
len som proste zacala normalne jest :)
no to neni vzdy len o vahe u mna to je o tom ako sa citim ....mozem mat 55 ked som nazrata :)citim sa otrasne tucna no ked papam normalne ...vojdem sa do nohavic a aj v zrkadle vyzeram super tak neni problem s kilami .no meni sa mi to stale ...mam 165 a 60 kg no tymto zdravym sposobom to ide dolu ....minuly rok takto som mala o 10 kil viac a zhodila som to tak ze som sa ani nesnazila schudnut
ja mam presne taky organizmus ako ty ..proste geneticky danne ze priberiem aj z vody :)ale je to blbost konecne som nasla sposob ako kontrolovat navaly ako v kuse nekontrolovat co zjem lebo to ma zabijalo a hlavne upravit si travenie a to vsetko zdravo a pritom schudnut
baby ak vam to nie je blbe a prilis osobne napiste kolko meriate a vazite :)
no ani mne to nerobilo dobre nemyslim pit 2 litre denne proste niektori ludia nemaju potrebu ze ich organizmus neznesie tolko vody v tele ...ked maas naval vyjest chladnicku daj si obed taky v poho zeleninku mesko kus ryze potom mas chut este na kekasik kludne si daj polku a potom si radsej urob caj ..uvidis ako to prejde..a hlavne cvic ...rada ti v tom pomozem bo aj ja sa furt stvem s vahou ....bola som anorekticka
je to naozaj pravda uplne vsetko jedzte ludia len nie do prasknutia staci tak 5-6krat denne vzdy ked ste hladny aj cokoladu aj chipsy proste nekontrolovat co kedy som zjedla kolko joulov to malo atd len zjest z toho polku proste ked citite ano chut na sladke som zazehnala jednou deli ..uplne super pocit mate ked vidite ze ste tak aj schudli
babena....
a ktorou poruchou si trpela???
dakujem za radu, :)
a s tymi tekutinami.. no ja sa snazim pit vela, aj pijem vela, ale ked sa niecoho najem a potom na to vypijem liter vody, mam neskutocne velke brucho a je mi zle...
tak ako teda? sa mi zda, ze priberam uz aj z vody...
nemusis sa pytat anorekticky na nazor staci sa obratit na ludi ktori to maju este v hlave v poriadku a snazia sa zdravo schudnut ....na potlacenie chuti su naozaj naj tekutiny ale vo forme caju bylinkoveho no so zelenym to neprehanaj aby si potom nemala problem so spankom ...takisto ak mas chute proste nerob to ze to potlacis nejedenim zober si mrkvu jablko suchare a vybavene nepriberies ani gram ....ale zase poznam tie navaly chuti na sladke to sa da zase potlacit chromom su to tablety ..ked niecopotrebujes este opytaj sa ...ja som kedysi mala ppp a viem ze nikdy by som sa nechcela k tomu vratit bolo to zbytocne teraz za to trpim a zdravym sposobom chudnutia som schudla ucinnejsie a som stastna .....