Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

časté močenie ..

Príspevok v téme: časté močenie ..
romulus

Dobrý den už asi 3-4 mesiace sledujem že dosť často močim... predtym som močil tak možno za den 2-3 krát ... no teraz idem 2-3 krat iba cez školu a ked pridem domov tak dalšich 2-3krat ... Rano vypijem asi pol litra čaju a potom v škole si iba tak glgnem mineralky a vlastne pijem velmi malo... čo to je ? resp. čim tom ože byť zapričinene že pijem malo no močim velkart ?

zuziacik24

Usiko ja mam tento isty problem..chodim posledny mesiac velmi casto cikat..tak raz za dve hodiny a dokonca sa mi stava ze si akokeby "cvrknem"..len ja som teraz cela daka divna. Po 8 rokoch som vysadila HAK tak uz neviem co mam pripisovat a ktore bolesti tomu a ktore niecomu inemu. Pobolieva ma totiz brusko stale, ale menzes nie a nie dostat aj ked berem doplnky co radil RNG..chystam sa uz 2 tyzdne k doktorke(ale dako neni cas) len neviem ci mam ist na gynekologiu alebo k obvodnej...ty si sla kde?..dakujem

fgf

mne sa tiez obcas stane ze musim ist casto mocit, ale vtedy mam vzdy biely moc(cisty, priehladny ako voda) je to tak aj u teba? ak nie, neviete niekto cim to je?

romulus

Dakujem za rady ... inak si všimam že ked je teplejšie tak nechodim tak často...a ked je takto zimšie tak chodim... Inak velmi som sa bal že by to mohla byť cukrovka ale snad nie lebo niečo som si otom prečital a teda zrak sa mi nezhoršuje, vobec nemam stale chut do pitia ... takže tak.. dakujem :)

usiko

e.Coli v mocovej rure...mala som to...inak som citala, ze clovek ma ist curat len vtedy, ked ma plny mocovy mechur. Pretoze mechur, zdravy mechur je nastaveny tak, ze podnet na curanie ti da len vtedy, ked je plny...ked chodis mocit a ide ti len tak trochu mocu.....mas problem, bakteria v moc. rure, alebo ustrojenstve...ja som isla k lekarke, vybrala som lieky a som odvtedy v pohode....

radca

Este ma napada, ze to moze byt nedostatkom lecitinu. Nejlepsie bude kupit kombinaciu horcik a lecitin. Alebo jest castejsie arasidy.

radca

Skus si kupit horcik, alebo nieco podobne (trebars pivovarske kvasnice). Malo by to zabrat, pokial nemas aj ine problemy.