caute babenky, strasne sa nudim !!! a nudim a nudim co robite vy? vsetky kamosky su v praci tak ani nemam ist s kym von...
Nudim sa
doru a sladke sny :))
no ja premyslam tiez a spominam ake to bolo vtedy...dokazem sa pozerat aj niekolko hodin...
mno oki ja musim ist bru nocku papa
Ja to stiham v pohode od desiatej vsetko spravit:)))
Az na tu skolu a ulohy:P
No,si moja krvna skupina:)Aj ja mam rad nocnu oblohu:)
Vtedy premyslam nad zmyslom zivota v tom nekonecnom priestore:)
no to neviem ani ja:D mozno by si mohol poupratovat, poumyvat, navarit obed a uz by si mohol ist aj do skoly pomaly:) a potom keby si prisiel by si si spravil ulohy vecer by si isiel na net a pekne o desiatej spat:)
inac aj ja mam rada noc...ale hlavne ked svietia hviezdy:) a ta moja hviezda vtedy je ju vidiet a vtedy mi je krasne:)
mno vidis:D a to som ja neprisla ani raz neskoro:DD
No ale ja neviem co by som tak skoro rano mohol robit:)))
Ja mam radsej noc ako den,teda myslim to tak,ze rano ja spim na nohach aj dve hodiny kym si zacnem uvedomovat sameho seba:D
Nechapem:)
No ja byt zenska.......asi by som do skoly chodil na jedenastu:DD
juj no vidis pojdes skor spat a tiez budes o siestej vyvadzat:) ale inak cez prazdky spinkam aj do desiatej ako babo:)
skus ist skor castejsie:) ved ta musia bolet oci tak neskoro v noci...
nie:) skolu mam asi osem minut peso ked si pohnem...ale ked chcem vsetko postihat tak si musim privstat:) a ked musim teraz este aj ranajkovat tak to je aj stvrt hodina, potom kym si nieco normlane oblecem, ocesem, umyjem, namalujem atd...trva velmi dlho...brat chodi do mesta a vstava o hodinu neskor:)
Ze az o siestej:P
To ja vtedy mam pred sebou polovicu snov:)))
No chodim zvycajne neskor,....mas pravdu,ale obcas sa stane,ze chrunim uz o 23 hodine:))
Preco tak skoro vlastne stavas??To mas tak daleko skolu?
ja vstavam az o siestej...a nezaspim aj tak...este spat nejdem idem premyslat:)
ale vies ze najkavalitnejsi spanok je pred polnocou...a ty zvyknes neskor ze?:) keby si isiel vcera skor spat...dnes by si mal lepsiu naladu vies:))
No ja rano nikam nevstavam ako ty:))
Tak sup do postielky:P
Dobru:)
no dakujem velmi pekne:DD
aj tebe maj sa...a chod dnes skor spat ok?:)