Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NEVIEM PRECO TO ROBI

Príspevok v téme: NEVIEM PRECO TO ROBI
dino26

Rozisiel som sa s priatelkou a ona mi robi napriek.Neviem,asi sa s tym nevie zmierit,ale to co robi je dost trapne az sa mi rozum zastavuje.Jednoducho som jej napisal nech mi da pokoj,nech nepise,nevola,nech na mna zabudne.Zobral som si veci a odisiel som bez rozlucenia a vysvetlenia,je to tak lepsie,citil som to tak.Napisala mi,ze dobre,ze mi nebude pisat,volat....,ale robi pravy opak.Uplne ju ignorujem,ale asi to ju este viac rozculuje. Myslim si,ze nedokaze sa zmierit s tym,ze som ju opustil,lebo vzdy ona okaslala chlapa a to ju stve. Lenze nezaujem vzbudzuje zaujem,ale ja chcem mat uz od nej pokoj. Zrusil som si cisla,ale zistila si od nekial aj tie nove. Co s nou? Nemienim sa s nou o tom rozpravat.

asija

chapem ale aj ty skús pochopiť čo ti vysvetľujem,je jedno či si ho zaslúži alebo nie,treba tu ukončiť,a kym to neuzavriete budete to riešiť možno ešte 20 rokov,tým uzavretím myslím to že vzhľadom k jej povahe musí pochopiť že to už nemá význam o teba bojovať,pretože si is uvedomil že niesi jej tajtrlík a už nemá nad tebou moc.Kym to nepochopí bude sa ťa snažiť manipulovať.Tak ti držím palce,ak tak daj vedieť dáke novinky:O))pa

sarin

a nechces uviest nejaky priklad jej spravania.. ja neviem no.. neviem si predstavit take psycho ake tu vykreslujes...

dino26

asija ona mi uz nestoji ani za to vysvetlenie!!!Nech si najde niekoho ineho kto jej bude to vsetko trpiet a znasat.Mame len jedny nervy a ja som ich mal pri nej asi zo zlata. Az teraz si to vsetko uvedomujem co som pred tym prehliadal.Ano,kazdy si zasluzi vysvetlenie,ale ona urcite nie. Nic si nezasluzi,nic si nevazi,nikto ju nezaujima,len ona ma tu svoju pravdu.... Dufam,ze si to niekedy vsetko uvedomi.

asija

nemusíš meniť názor,ale musíš to definitívne ukončiť,zatial to je len v akomsi štádiu ukončenia,preto si nájdi babenku a zabudni,tým to ukončíš v sebe,necháš bývalke čas ukludniť sa a potom si to možte vysvetliť triezvo po istom čase.Nemusíš sa k nej vrcať,ale musíš to ukončiť-teda podať jej vysvetlenie typu:už pre mňa niesi tým čím si bývala,skrátka nemám prečo s tebou už komunikovať,našiel som si dievča ktoré mám rád...TO JE PRIKLAD! a nechaj jej čas kým to vstrebe.tým to uzavrieš.

dino26

boli sme spolu dva roky.Inac to uz nebude a svoj nazor na nu nikdy nezmenim.Ano,mozno casom to bude lepsiemozno ju aj pozdravim,ale urcite v najblizsej dobe ju nechcem vidiet,pocut...ale chcem zabudnut!!!

asija

3 týždne je krátka doba,aj pre teba,to že sa s ňou nemieniš rozprávať teraz,može byť o pár týždňov inak,a ak ani čas nepomože,čo pomáha vždy,potom si bez charakteru.Ale to ty nie si,takže proste vychladni aj ty,nechaj ju vyzúriť a uvidíš.koľko ste boli spolu?Predpokladám 2-3 roky?