Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

WoNdeR FiniSH alebo AffiNitone?

ladygirl

ahojte.chcela by som si kúpiť kvalitný make up,ktorý poriadne krije,po pár hodín neschádza z tváre a nerobí mastný efekt.neviem aké sú penové make upy či sú kvalitné..prosím vás mohli by ste mi napísať názory na tieto make upy alebo poradiť iný, neviem sa rozhodnúť:Astor - Make-up Air Mousse, RIMMEL London - Cool Matte Mousse make-up, Maybelline Dream Matte Mousse..aby hlavne dlho vydržal a nerobil mastné flaky..ďakujem

madison

to je praveze dobre ked ma vysoke percento vody .. pretoze predchadaza vytvaraniu dalsich vyrazok a neupchava pory ... cize .. newiem .. aj ja mam zmiesanu plet a v T-zone mam rozsirene pory ... mam 14 .. a kupim si asi maybelline pure make up .. (ten modry) odpovedeeee piste ...

rianaa

super make up nevytvara masku ani ziadne flaky ako ine make upy....noo a to ze nevydrzi velmi dlho riesim tak ze na tento make up nanesiem este jednu vrstvu svetleho zmatnujuceho a tak vyzera super prirodzene a drzi cely den

me:)

mno,zavisi od toho,aku mas plet:)ak mas suchu,urcite nie ten penovy make-up-na suchu plet sa ani neda poriadne nanasat..

petka18

ktory je najlepsi wonder finish,affinitone alebo dream matte mousse?...potrebujem aby zjednotil farbu pleti a prekril nedokonalosti

janulka123

Mne osobne wiacej wyhowuje wonder finish. Zakryje mensie nedostatky a newytwara masku + je zmatnujuci a urceny na problematicku plet

barborka12999

ja mam zmiešanú pleť a používam make up affinitone. Nie je pravda že nekryje. Mne celkom dobre zakryje nedostatky pleti a pekne mi ju zjednoti. Ale tým že je vodový tak nedrží dlho a rýchlo sa z pleti začne akoby "strácať" ale inak som s ním spokojná.