Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Medzera medzi zubami

Príspevok v téme: Medzera medzi zubami
sunseth

trapi ma jeden esteticky problem. mam 18 rokov a je mi neprijemne ked sa rozpravam s ludmi lebo viem ze sa mi nepozeraju do oci ale viac ich zaujme moja medzera medzi zubami. prosim vas poradte mi co by bolo najlepsie. o fixnom strojceku vobec neuvazujem, pretoze jedna zubarka mi ho neodporucila, preto ma skor zaujma ake formy vyplne existuju, kolko vydrzia a hlavne kolko to bude stat. dakujem

eja31

simč

frenulektómia, čiže operácia uzdičky nie je nič hrozné, mne to robili pred 3 alebo 4 rokmi, laserom, pichli mi mesocain na umŕtvenie, prepálili mi uzdičku, celé to trvalo ani nie pol hodinku, potom som mala nakázané vyplachovať si ústa repíkom, aby sa mi to nezrástlo a chodila som na kontroly, krásne sa mi to zahojilo, nezostala mi ani jazva, potom som chcela strojček kvôli medzere medzi zubami, mala som ho 10 mesiacov, zuby sa mi pekne spojili, zubárka mi ich podlepila zozadu drôtikom, aby sa mi nerozišli, pre istotu. Je pravda, že sa mi trošku posunuli, teraz mám malilinkú medzierku, ale pol milimetra, ale som spokojná, pretože predtým bola o dosť väčšia a dosť mi to vadilo a ten drôtik tam mám doteraz :)

Vlasto

no sak to je problem ze mas 14 rokov, tvoje zuby sa podla mna este vyvijaju, mne sa dokonca malinko posunuli od rastu zubov mudrosti 8ciek a ked videl doktor moj panoramaticky snimok, tak povedal ze jeden predny spodny zub mam slabo vyvinuty, cize zuby su stale v pohybe, pokial vsetko nenarastie tak ako ma. A to mam 23 rokov a este len jednu osmicku poriadne vonku. Hlavne ze su zdrave. Inak ja by som aj malinke medzierky prijal medzi zubami, lebo ked su natesno tak sa tazsie cistia medzizubne priestory, nitou je to nedostatocne a potom sa tam tvoria kazy.

simč

prosim poradte mi mala som 2 roky fixni strojcek potom som mala vyberací velmi som sa tesila no po case sa mi medzera zasa urobila :( velmi som smutna a zubarka mi odporucila este raz fixni ale iba v tom pripade ze pojdem na operaciu uzdicky vemi mi zalezi na tom aby som mala konecne pekne zuby ale bojim sa tej operacie. ak si to nedam urobit budem mat zasa medzeru :( povedzte mi o tom zakroku prosim co najviac. dakujem velmi pekne :) :( mam 14

simi :)

prosim poradte mi mala som 2 roky fixni strojcek potom som mala vyberací velmi som sa tesila no po case sa mi medzera zasa urobila :( velmi som smutna a zubarka mi odporucila este raz fixni ale iba v tom pripade ze pojdem na operaciu uzdicky vemi mi zalezi na tom aby som mala konecne pekne zuby ale bojim sa tej operacie. ak si to nedam urobit budem mat zasa medzeru :( povedzte mi o tom zakroku prosim co najviac. dakujem velmi pekne :) :( mam 14

lucka22

Ahoj ja mam tiez malu medzeru medzi zubami tiez som bola na zakroku s tou uzdickou mala som vtedy 11 rokov ..Teraz mam 20 ale niejak extra sa mi to nespojilo tiez som z toho mala komplexy ale teraz s tym uz nemam problem :)

moskater

ja mam tiez mederu medzi zubami nemam problem z nicim podobnym :) podla mna je to fajn, a mne osobne sa to paci aj na inych ludoch

:(

ludia vy si myslite ze je to sexi ale je to ubijajuce...ja mam tiez medzierku...a dokonca mi chybaju aj dvojky zuby v hornom rade....vsetky zuby mam posunute v prednym ale aj tak mam medzeru...ja sa hambim aj usmiat ze toho cloveka vystrasim...najradsej by som si dala umely chrup ale mam len 15 rokov...ach ludia

karioll2

lenka1111111111111
neviem preco taku odbornu radu hladas tu
najvacsi odbornici admin a rng tu nie su

tak ti poradim ja.vynimocne.mesocain mozes a bude to vediet aj ten zubar.po rozlozeni sijacej nite musis velmi vela rozpravat a vyplazovat jazyk,a kruzit nim a pod.
ak sa bavime o uzdicke pod jazykom

vevericka

spoluziak si ju dal robit, lespie povedane lekarka mu nakazala..mal to lokalne umrtvovane, vraj mu cez tvar dali tu operacnu satku tak, ze mal otvor iba cez usta, tazke nic nevidel..nebolelo ho to , teda asi najprv nie, lebo prisiel do skoly hned po operacii..