biopron-nafukovanie

Príspevok v téme: biopron-nafukovanie
babena

Ahojte.ma niekto problemi s nafuknutim??lebo ja v poslednom case velke ..predtym to bolo uplne v poho mam sice uz dost dlho problem v nestalom traveni ale pred tym ma aspon nenafukovalo..skusala som aj vysadit potraviny ako kapusta celozrne graham atd no ja ked zjem hocico ..jogurt, polievku ci uz len sa napijem caj nafukuje ma to znamena ze citim ze musim ale ked som s ludmi tak je jasne ze nemozem ked som sama tak to vypustim a je po probleme ale takto no hrozne .automaticky citim bolest criev nafuknute brucho proste mi je spatne z toho....snazim sa jest pravidelne beriem dobre veci(aspon myslim)na travenie zaludok atd len teraz proste uz neviem co s tym....potrebujem poradit nieco aby som proste nemala potrebu,,to"aby mi hned z toho nesli plyny a tak ..pocula som o nejakom bioprone skusil ho uz niekto???poradte

babena

preco po obede ????ma to iny ucinok po obede ako po jedle myslim ????ako to vlastne posobi na organizmus ....suvisi to aj s vyprazdnovanim ??napis prosim o tom viac

babena

takze co by ste mi odporucili na to nafukovanie ..moze vediet aj konkretne ze co asi ????nechcem brat pankreolan lebo z toho mi pretravi a som v kuse hladna a myslim ze na tie vetry to nema az taky ucinok ...nemohla to byt reakcia na ten jacmen ? ja som uz vyskusala naozaj vsetko ..takze probioticke kapsule mozete blizsie definovat?