Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co si o tom myslite vy

Príspevok v téme: co si o tom myslite vy
lkj

co si myslite o tomto vztahu:
Chodia spolu pol roka,na mensiu dilaku cca
20 km.Stretavaju sa v priemere 3× do tyzdna asi na hodinu len hned po skole.Nemaju uplne ziadnych spolocnych kamaratou,ked su spolu len sa prechadzaju po meste a skoro kazdy vecer si pisu cez pokec.Pre oboch je to prvy vztah,obaja maju 16.Ako to videte vi ma to zmysel?

lkj

toto nehovorim o sebe pisem si s oboma cez net ale oni o tom nevedia ze ja poznam aj toho druheho.A pisem preto lebo oni sa do seba zalubili cez pokec preto ze maju spolocne vlastnosti a ze nemaju radi alkohol,nefajcia,nechodia na zabavi.Tej babe to takto vyhovuje zvacse ale chalan by snou chcel byt viacej,pretoze ma malo kamaratoua chcel by chodit aj na zabavi ale nie pit ale nejde lebo by to asi znamenalo rozchod s tou babou.Pre neho je ta baba dost dolezita lebo je to jedina osoba s ktorou sa dokaze dobre porozpavat nema moc dobrych kamaratou.Ta baba ma dost kamosiek tak ten vztah berie menej vazne tak preto ten chalan dos trpi aj za malickost.Co si myslite teras?

poliewoocka

Nepochybuj,miluj...Laska je to najkrajsie na svete.Nemysli na to zle,mysli na to,ako vam je dobre.
Vela stastia:)

lkj

cez vikendy zvecsa ona nemoze chodia na navstevy a tak.A on chodi za nou v meste nema kamosov,a on je taky dost iny ako iny chalani.Ona ma v meste kamosky ale nechce aby sli s nimi von.A este su spolu pol roka a vobec sa nejako nebozkavali len take mozno 5 sekundove bozky ziaden francuzak ani nic.

noooo

to je v pohode, a mohli by sa aj cez vikendy strettavat nie? a ist von s jeho kamosmi, inokedy s jej, a hned to bude ine

sedma007

samozrejme ze to ma zmysel, mozno ze neostanu spolu navzdy, ale je to prvy vztah, nieco sa naucia, nieco ím to urcite da. Nemusi sa kazdy vztah koncit svadbou a detmi a navzdy az kym neumru