pohlavie dietatka-sono

mimi.a

tak Silvi.. a uz vies.. ale naozaj to podla sona na 100% nezistia... da sa to, ked odoberaju plodovu vodu ale to nerobia len kvoli tomu aby zistili, co to je, skor, ked nie su dobre testy alebo je maminy uz zrelsia.. ale hlavne, ze je babo zdravucke, nie?:)))A co to bude, zistis o par tyzdnov, zvedavka:))

baba11

ja som chcela dievčatko a mám dvoch chlapcov ale nevymenila by som ich za nič na svete. A ešte mám šancu, do tretice možno aj babu. hihihi

srnka

Ano mne cely cas tvrdili ze to bude dievcatko a na poslednom sone asi 3 tyzdne pred porodom mi lekarka povedala ze: viete co to bude? a ja ze jasne dievcatko. a ona ze: hm ale ja tu jasne vidim chlapceka,este mi aj ukazala kde ma pindura.tak ja cela rozrusena volam manzelovi ze to bude predsalen syn(nakupili sme uz aj ruzove veci) a tak som sa zasa prihovarala v brusku chlapcekovi a vymyslala prenho meno.A pri porode sa ma pyta sestricka ze ake meno mame pre babo a ja ze Martin. a tak sa nam narodila Katarinka.

baba11

nechapemto prečo si sa tak rozčulil - a?
prečo by silvia26 chcela ísť na potrat? Myslím si že sa pýta uplne normálnu vec a je tu mnoho viac tém ktoré sem nepatria...a ľudia sa k nim vyjadrujú.

Silvia, ozaj až do pôrodu nie je na 100% isté ani zo sona či to bude dievčatko alebo chlapček. A kludne to môže byť že jeden povie to a druhý ono. Skús 3D ultrazvuk. Veľa zdravíčka.

:)

iste to bude, az sa to narodi. Predstav si, ze ti povedia, ze to bude napr. chlapec, nakupis vsetko modrucke, a narodi sa dievca. Dobry sok, ze? a nie je to vymyslene, stalo sa to viacerym. Hlavne nech je zdrave. :) A ja som od zaciatku vedela aj bez sona, ze to bude chlapec...

nechapemto

Pokym sa to nenarodi, nic nie je stopercentne. Zalezi na tom, ako dobry je lekar v citani sona. Ked strasne tuzis mat chlapca alebo dievca, mala si sa nechat umelo oplodnit a nechat si len emryo isteho pohlavia. Mne sa to dost bridi, ked sa zeny blaznia po tom, co budu mat. Uvidis pri porode, nie? O tom to cele je, o prekvapeni... Ked zistis, ze to nebude mat tvoje vytuzene pohlavie, skocis na potrat?