TAk ake su vase skusenosti?
chcem s spytat ja to pouzivam asi mesiac, fakt VAm prestalo rast ochlpenie?, alebo sa zredsilo, mne rastie menej chlpkov,len chcem vediet co je na tom pravdy, ci rastu svetlejsie, dakujem za odpovede :)
ake mate skusenosti s orientlnou depilaciou?
hej ze vraj na vsetko, okrem obocia, no o uha tvrdia ze je prirodny, ale neni ,tato orientalka je prirodna, inac existuje aj kalo
ja som pocula aj o spreji UHA, najdes na stranke www.uha.sk (otvori len internet explorer) vraj je vyborny, už som o nom pocula ze naozaj funguje, len je drahy dosť, zo zahranicia sa da objednat len neviem akym sposobom este som sa k tomu nedopracovala
a mozu sa použivat na vsetky partie tela? aj intimne oblasti?
no ja ju mam mesiac, tak ju pouzivam raz za tyzden a pol,. ale to preto lebo mam roznu fazu rastu chlpkov,lebo som pred tym pouzival epilator
ale mamke to vydrzalo 5 tyzdnov, na brade si ra z za dva tyzdne, svetle nerastu vobec,ale tie co som si pred tym sem tam pinzetou vytrhla, tie rastu i ked slabsie, ale sama by som boal zvedava, ako dlho to trva, ale viem ze tie chlpky co si si pred tym nijakym sposom neepilovala, alebo neholila, po 4, 5 epilaciax uz nenarastu
Ja som si to nevšimla, tú čiarku.
Tak dík...:o)
A ty túto depiláciu používaš? Nemohla by si napísať svoje skúsenosti s ňou? Ako dlho ju máš, ako často sa depiluješ, či je naozaj dobrá a tak... vďaka. :o)
www.nefretete.sk
dala som tam omylom ciarku to preto :(
Tá stránka sa nedá otvoriť....škoda.... :o(
www.nefretete.sk, sorry sekla som sa :(
Baby, povieš mi tú stránku? Neviem to nájsť. Dík.