Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ziarli..ci co mu je??

Príspevok v téme: ziarli..ci co mu je??
suzis

Moj priatel ziarli..a to takym sposobom, ze nemoze ani len pocut meno mojho byvaleho manzela, hoci vie, ze sme sa rozisli za kritickych okolnosti. Ziarli, predklada mi scenare, ze co ked sa snim stretavam, a podobne..pritom vie, ze je to vylucene a moj byvaly je ten posledny za kym by som isla. Moj priatel ma tiez byvalu, dodnes ma snou dobry vztah, zevraj na urovni brat-sestra..ja ale ziarlit nesmiem..zo mna uz robi "choru", dokonca jej kludne hocikedy zavola, napise, alebo ide k nej do baru, kde pracuje...Doverujem mu, ale ide mi o to, ze on ma byvalu za priatelku, ja mu to tolerujem, ja som s byvalym na "nože" ale priatel stale ziarli a nevie sa zmierit s mojim byvalym manzelstvom. Co vy na to?

suzis

ano..odpoved...stale mi hovori ako ma lubi..ze ma nikdy nikto nebude tak lubit ako on..je pravda..urobi pre mna cokolvek co je v jeho silach..viem, ze by sa rozdal koli mne..ale na strane druhej...asi to chce protihodnotu..a zrejme neponukam to, co on ocakava...

jajka

myslela som si,ze hladas nieco ako ,,potvrdenie'' a to je v poriadku,zdas sa mi dost rozumna na to,aby si vedela usudit,ze co chces...a podla tohoto:,,citim, ze toto nie som ja, ze necham zo sebou manipulovat.hoci to nechcem'' usudzujem,ze si si dala sama odpoved :)))

suzis

zaujima ma nazor na vec...je to druhy muz v mojom zivote...niekto mi povie, ze neviem o com je zivot, ze vsetci muzi su taky, ze co by som chcela...niekto mi zas povie, ze maju ovela lepsich muzov...neviem proste posudit..nemam skusenosti...citim, ze toto nie som ja, ze necham zo sebou manipulovat.hoci to nechcem..a preto sa pytam na nazory..co je normalne a co nie...nie zeby som to sama nevedela posudit..ale mozno to potrebujem potvrdit...:))

jajka

co presne od nas potrebujes?nas nazor ci to skoncit ci nie?ci len tak si popisat s niekym o tom?lebo ak chces vediet nas nazor,je jasny-rozid sa s nim,nikto nema pravo v takejto mire ovplyvnovat psychiku ineho cloveka-nedaj so sebou zametat!urobis obrovsku chybu...

suzis

..ano, presne o tomto to je..ja ked si stojim za slovom, tak uz som sebecka a myslim len na seba..cize nemozem nikdy nic chciet.lebo uz som len JA JA a JA...proste je spravne len to, co chce on..a ako chce on..ak nesuhlasim, castokrat nemam sancu ani povedat svoj nazor...a stat si za slovom??..nieco chciet??..to nemozem..to je uz sebeckost...

mirabelka

presne to som chcela napisat, je to psychopat a citovy vydierac!!!!
suzi poriadne si rozmysli co robis!!!
Musim uz ist, maj sa a fakt sa nad tym zamysli. pekny zvysok dna baby,papa

mirabelka

jajka asi mas pravdu, najprv musi on chciet...asi ako kazdy pacient :)
v kazdom pripade suzi, nedaj si skakat po hlave a nedaj sa ponizovat jeho recami a hlupymi vymyslami...
Prajem ti vela sil a trpezlivosti...

suzis

sme spolu rok...vlastne sme uz spolu aj zili...az tak som mu doverovala, ze som sa zbalila a odisla snim do neznama 400km od svojho domova...vydrzala som to tri mesiace..zbalila som veci a sadla na autobus..vratila som sa domov...k matke..on dosiel tiez k otcovi...a mam to dennodenne na taniery..proste ze keby som ho lubila nedokazala by som odist..ako sa mozem iba tak zbalit a ist..a ze on by to mne nikdy neurobil..atd..atd...je pravda aj to, ze som tam bola uplne sama..on cely den v robote a ja len prazdne steny a nic ine..iste aj to malo na to vplyv...teraz chce zacat somnou zit tu doma..v okruhu pribuznych..aby som ich mala blizko, aby som necitila samotu..ale to stahovanie mi strasne stale vycita...samozrejme vinna som len ja..on vobec...a uz ma o tom takmer aj presvedcil...

jajka

vies mirabelka,ja si tiez myslim,ze psychoterapia by mu iste pomohla...ale ako citam,on asi odmieta nieco s tym problemom robit a neuvedomuje si jeho zavaznost...