Mam 21 rokov a priatela,ktory ma 26.Bola som panna a nikdy som neskusala nic take ako teraz s priatelom.Vzdy ked sme spolu a len pri sebe lezime nahi mam strach,ze otehotniem.Vzdy sa bojim,ze otehotniem z hocicoho,len tak.Ked sme sa 1x milovali,tak nie som si ista,ale mam pocit,ze do mna ani nevosiel,lebo ked zatlacil bolelo to a museli sme prestat.Tak sme sa zase len bozkavali a potom to zase skusal,ale vlozil do mna len zalud a trosku sa pohyboval.Potom sme uz prestali a trvalo mi asi pol hodinu kym som ho urobila rukou. Mozem byt tehotna? Myslim z toho,ze ho mal vo mne.Bojim sa.
Prosim pista normalne odpovede.Beriem sice antikoncepciu,ale v ten den som zobrala prvu tabletku antibiotik.
Mam strach
uzi si to bez kondomu ak mas hak..a so strachom ani neprides na to co je sex...to co opisejes je take zlate neskusene, ale nie sex
ked užívaš hak, a pravidelne, tak netreba kondom- to by som radšej vysadila hak, a používala kondom+prerušovanú... ale ked to už takto vážne berieš, tak sa aspon neboj, lebo SA NEMAS COHO BAT...
so strachom si sex neuzijes nikdy
Ja sa bojim, ze aj ked uzivam antikoncepciu a on bude pouzivat kondom aj tak otehotniem.
Niekto sa miluje len s kondomom a nema ziadny strach,ale ja za to nemozem hrozne sa bojim.
pises ze mas 21 a to si taka neskusena?z nieciho takeho v ziadnom pripade neotehotnejes musi sa urobyt v tebe alebo ked mu ujde a akoze naco sa uz od teraz dopujes liekmi ked nesexujes vy mete starosti co keby ste ich hodili za hlavu a zacali zit este ste ani sex nemali a uz chcete byt tehotne?
ja sa tiez bojim hned ci nahodou necakamm ale ani neje dvovod ale podvedome ma tho nici ,,a tiez by som tho chcela uz niejako vyriesit ,,a k tebe tho ste anikondom nemali??