Bradavice na pohlaví?

Príspevok v téme: Bradavice na pohlaví?
Ohniwka

Ahojte, môjmu priateľovi sa asi pred rokom začali tvoriť na pohlavnom úde a v jeho okolí akoby malé bradavičky.
Nevenovali sme tomu veľkú pozornosť, no postupom času začali rásť a rozširovať sa. Dnes sú tie prvé bradavičky veľké bradavice a tvoria sa stále ďaľšie.Prosím, čo s tým? Keď vačšinou sa na oblasť genitálií nemôžu používať žiadne výrobky z lekárne (Duofilm, atď).Ďakujem za každú radu.

Ohniwka

Určite ma lekár dal na všetky vyšetrenia a
všetko bolo negat.
Bola som tam totiž prvý krát. A všetko bolo OK.
Nerozumiem tomu, teraz to bude mat do konca života...
Neexistujú ani lieky, alebo tie bradavice sa nedajú odstrániť?
A ako lieča takto chorých ľudí?

bubka

Ty nemáš brdavice?Ja som tým prešla aj s manželom.Je to prenosné.Manžel s tým skončil v nemocnici na urológií,normálne mu to pod narkózou odstraňovali.Je to pohlavná choroba,mohol to chytiť aj niekde na záchode,vieš aký sú chlapi,oni si na tú dosku normálne sadnú.Keď som bola tehotná,bola som dlho v nemocnici,a mne sa to objavilo,potom som to zase preniesla na muža,a skončili sme obidvaja na kožnom,kde nam to vypalovali.

ifka

na gyndu chod ihned.povedz o tych bradaviciach doktorovi,ziadaj si vysetrenie na to HPV(pochybujem,ze budes negat.)..priatela ihned na urologiu,alebo infekcne.ale asi bude ochotny ist len na urologiu.musi!!ihned!!neviem,ci ho z toho dostanu.precitaj si www.hpv.sk

Ohniwka

Mám normálne strach.
Ja som bola u gynekológa asi pred 3 mesiacmi a nezistil nič. Takže neviem, či sa mám obávať, ale určite pôjdem znovu. Po týchto príspevkoch sa nenormálne bojím.
A na HPV nie je žiadna liečba? A teraz čo robiť? Niečo predsa musí existovať.
Inak ďakujem za rady... :(

sedmikraska

inak z lekarne pomaha epigen velmi ucinne, ma to asi len 5 gramov. Ak by sa ti nepodarilo dohnat ho k doktorovi, tak urcite aspon toto

ifka

asi ti to pripada,ze ta strasim,alôe som sestricka,takze vieem,co ti pisem..bolo potrebne to riesit hned,ako sa mu ukazala prva bradavica.a ty navstiv gynekologa a povedz,co je tvojmu priatelovi.neobjednavaj sa o mesiac,dozaduj sa ihned.

ifka

prepac,ja som to tak nemyslela,len som ostala sokovana,ze vsade sa pise o tom HPV,ze o tom nevies...Tie bradavice su sexualne prenosna choroba,ktora sposobuje rakovinu maternice a u muzov tiez rakovinove ochorenia pohlavnych organov..podla toho,co pises,uz vcera bolo neskoro ist k lekarovi..pozri si na googli v obrazkoch,daj si do vyhladavaca len hpv a uvidis dosledky...normalne vas lutujem.

Ohniwka

Prepáč ifka nie je to vtip!
Môj priateľ nerád chodí doktorom a nevedela som ho tam dostať, ale teraz sa mi to už nezdalo a určite pôjdeme.
Nikdy predtým som nič podobné nevidela a nevedela som čo sa deje...viem, že je to nezodpovedné, ale čo už teraz.
A nevieš ako sa tento HPV lieči?
Alebo ako je to možné, že to má?