čo je horšie podla vás drogy napr. marihuana či alkohol
alkohol vs drogy
timera a asdf neviem o co vam ide!Chcete poradit dsaôlf,alebo si dokazujete ktora ste mudrejsia!!!!Drogy nech su hociake su pre organizmus velmi nebezpecne.Zavislost nane sa prejavi omnoho rychlejsie ako zavislost na alkohol!!Oboje je velka pliaga a preto ruky prec od oboch!!!!
hmm kto hovoril ze marihuana sa musi fajcit? Uplne suhlasim s timerou.
Marihuane som sa venovala 4 roky kazdy kazducky den :) a zo dna na den som proste prestala.. konec.. a nechybalo mi to, nic ma nebolelo, zaden abstak..
Marihuanový joint je horší než päť cigariet
Chrapot, kašeľ, zahlienenosť, tlak na prsiach. Príznaky fajčiarov poznajú aj užívatelia marihuany. A vraj sú na tom ešte horšie.
Fajčenie marihuany je pre zdravie človeka vraj škodlivejšie ako fajčenie tabaku.
Vedecká štúdia, publikovaná v odbornom časopise Thorax, tvrdí, že jediný joint má omnoho horšie účinky ako päť naraz spotrebovaných cigariet.
Podľa expertov súvisia škody spôsobené v pľúcach so štýlom fajčenia marihuany. Nepoužíva sa takmer nikdy filter a dym má vyššiu teplotu. Fajčiari majú tendenciu vtiahnuť dym z marihuany hlbšie do pľúc a podržať ho tam dlhšie.
Škodlivé látky spôsobujú zúženie jemných kapilár v pľúcach, ktoré sú dôležité pre transport kyslíka a oxidu uhličitého ku krvným cievam a d nich. Fajčenie marihuany tiež poškodzuje veľké cesty, a to priedušky a priedušnice. Blokuje tok vzduchu a núti pľúca pracovať usilovnejšie.
Čím viac marihuanových cigariet fajčiar vyfajčí, tým sú jeho zdravotné problémy a poškodenia väčšie.
marihuana je super. alkohol je super. tvrde drogy sem-tam... su super
Ja som pisala o jednom cloveku.
Ved ja som nespochybnila tvoje tvrdenie pokial viem, to ty nenechas cloveka si vyjadrit svoje postoje, hned mudrujes a utocis. Takto sa nekomunikuje. Aj tak si myslim ze zavisly na marihuane sa omnoho lahsie vylieci, ako clovek na heroine alebo alkoholik. Aj detoxikacia je omnoho jednoduhsia. Nepocula som este ze by clovek zavisly na mariske zomrel alebo sa predavkoval.
timera: to som netvrdila. možno ich má najmenej, takže si daj pohov ty. písala som, že z každej závislosti sa dá ťažko dostať. ja mám už za sebou výšku a z nej som bola na exkurzii medzi drogovo závislými a robila som s nimi aj projekt. polovica z nich bola závislá na marihuane. teoretických poznatkov mám kopec tiež, ale niečo iné je skutočnosť.
Na zaciatku som pisala: Podla mna.. tak si daj pohov a chod sa radsej nahulit. Nebudem ti tu vypisovat preco si to myslim, pisala som diplomovku na temu: "Kultura a droga", tak viem o com, na rozdiel od teba. Ked si vezmes negativne vplyvy na organizmus, marihuana ich ma najmenej.
timera: myslím, že každý vie, že to závisí od množstva. ja som reagovala na to tvoje, že marihuana je lepšia ako alkohol a tvrdé drogy. takže čítať sa nauč ty.