moze antikoncepcia vyvolat depresiu, stavy uzkosti a zachvaty zlosti a zufalstva?
antikoncepcia a depresia
fuu dosť, to by som nemala na to nervy:-)) ja len tak z každého dačo... inak krámy mám pravidelne, len ten stres ma morí, ale dá sa to ovládnuť, len musím chcieť... tak príjemné stretko prajem...
oki, nateraz idem prec, mame stretko s kamosmi, este sa ozvem, ak chces, opytaj sa este nieco, ja si ta najdem....
ty, vsetky naraz, teda rano 2 tbl. yam po jednej z pupalky, damiany a dong Quai, popoludni to iste a vercer to iste....som popritom este aj rybi tuk, B vitamin, zinok, propolis, ale te su na imunitu....no, naraz som to brala vsetko a menzes v pohode, skus, podla mna je to z toho...teraz beriem iba raz denne yam a cakam, ci pride menzes nacas...dam ti vediet...
beriem B vitamíny - b komplex forte, už asi mesiac, a po dobraní balenia si chcem dať pauzu,lebo vraj ich nie je dobré brať dlhodobe... tak neviem... ale tiež ma zaujalo b-stress. a tie na úpravu hormonov si brala všetky naraz, či kt. sa najlepšie osvedčil??
Stress B je celkom dobre...a ja neviem, podla mna 5 htp a St Johns Wort mne asi ani velmi nepomohli....ale nie som si ista....tak si dobre vyber...
som to pozerala, tak dobrý výber... skúsim tam brnknúť, hlavne kôli tomu stresu...:-))
....drzim...
ja viem....aj zlata, len kopat a kopat...:-)))) tak dryim palec.....
dakujem ti velmi pekne, si milá...
jaja,
pod vsetkymi tymito prispevkami tu na strane dolu je adresa www.doplnky.com, klikni na nu a tam mas zoznam vsetkeho registrovaneho, co maju, najdes tam aj tel. cislo...