Dobrý deň ma niekto skúsenosti s týmto druhom lieku na odvykanie proti fajčeniu ? Zaujímala by ma dostupnosť, cena a trvanie odvykania. Aj vaše skúsenosti nežiaduce účinky atd...
Fajcenie - champix
Tiež som bola silný fajčiar (krabička denne ) uz som neverila ničomu a pomaly som si začala namýšľat ze fajcit uz budem dokonca života. Objavila som na internete tabletky Champix a rozhodla som sa vyskusat. Vďaka tym tabletkám nefajčím skoro 2 roky.. Žiadne vedlajšie účinky. Urcite odporúčam fajčiarom ktory chcú prestať len nevedia ako.. Držím palce
Ja som bol fajciar 15 rokov a vdaka champixu som prestal nefajcil som 2roky potom prisiel stres a fajcim znova a ohladom neziaducich ucinkov neboli ziadne az po dvoch rokoch som dostal mozgovu porazku takze si dajte na to pozor tabletky oslabuju cievy.
Ahojte zacala som pouzivat Champix a po dvoch tyzdnoch uzivania som prestala fajcit..doberiem este jedno balenie a dufam ze potom nebude abstak..vedlajsie ucinky u mna bola len unava a mierne bolesti hlavy
Ahojte chcem vediet kolko tabletiek uz pomaha na to aby som prestala fajcit.uživam tabletky Champix mam za sebou uz 5 den a nic nepocitujem.Stale fajcim ako som fajcila.Champix 1mg Dakujem za odpoved
tak ak pisete ze stoji 50 neviem ci to v roku 2015 bolo za obe balenie,ja som dens zaplatila vyse 90 e.....nefajcila som 12 dni,dala som si naplast niquitin...no mne bolo kazde rano tak zle tej naplaste minimalne 3 hodny som bola mimo...potom dalsich 7 dni som si myslela aka som dobra ze to zvladnem.....ale potom prislo moje ego ..ved uz nie som zavisla tak co dam jednu....behom troch dni to boli uz 4 cigarety tak som utekala k psychiatrovi,mam hypervetilacny syndrom takze mi predpisuje lieky na to aj neurol takze mi predpisal champix ...dnes ho mam prvy krat....14 rokov som fajcila a som ten typ poitkara ktroy fajcil rad a vzdy kde mohol...som smutna z toho nakolko tolko penazi to stoji a moja mama uz pochovala 3 surodencov ktory mali bud rakovinu pluc alebo neprezili uz dnes banalnu operaciu srdca nakolko od fajcenia mali zle velmi zle cievy...tak som sa pzrela na svojho 7 rocneho syna a po pohrebe posledneo mamineho surodenca som povedala DOST...drzim palce kazdemu kto to chce ukoncit ,nie je to dobre a mozno niekto zomrie na rakovinu pluc a ani nefajci ale to ma byt utecha?dovod preco fajcit?skor by sme sa mali opytat aspon na jedno pozitivum na zdravie cloveka ked fajci
pre: 29zuzika
ja by som cez net champix nekupoval a takisto nie z druhej ruky.
a champix treba uzivat pod dohladom lekara.
nefajcim stale. a som na seba pysny... B-)