Bolesť v podbrušku v tehotenstve

luccia33

ja som bola dnes na poradni a spomenula som to doktorovi,takze mi povedal po prehlidke ze vsetko je v poriadku a tvrdnutie bruska ze to sposobuje maternica,kedze mam tarmin v maji a neotvaram sa tak sa nemam coho obavat

agina

ja som v 7. tyzdni a tiez ma pobolieva podbrusko, ale je to normalne, maternica sa zacina zvacsovat.Baby zbytocne sa neplaste.Pytala som sa na to svojej gynekologicky.

luccia33

mimi123 a skus si zistit ze kedy je spln mesiaca...to uz coskoro pojdes. aj mna tak privitala pred 9timi rokmi sestricka na prijme ked ma to chytilo a mala s tym splnom pravdu aj nas do vecera bolo 14 co sme odrodili.

mimi123

luccia33 bolia sice nie vzdy ale ked uz zacnu tak to stoji za to, a inak citim sa uz ako take vreco takze uz by som chcela mat pôrod za sebou a chcem aby vsetko dobre dopadlo a ja uz mala svoje babo v naruci. a jankaaa asi by si mala zajst k lepsiemu lekarovi alebo ho rovno zmenit-pretoze ja napriklad ked sa spytam mojej doktorky na nieco vzdy mi s ochotou odpovie aj ked jej odpoved nie je vzdy jednoznacna ale nikdy som nepocula nieco ako NEVIEM

jankaaa

dakujem baby, sak zajtra tam idem ale zas ja sa ho nieco opytam o on mi na to tak odpovie, no ja neviem preco... proste je to normalne ze sa ho spytam preco som napr. krvacala a on ze nevie, keby aspon mozne alternativy, ale on nic

elka

Moja kamaratka bola 2tyzdne pred porodom. Bola u lekara a povedal jej ze to je normalne 5 dni po navsteve sa jej narodila zdrava dcerka. Mimi mozes kazdu chvilu cakat ze budes mamina... Vela statstia.

ema26

Jankaaa Som v siestom tyzdni a mam take iste problemy, bola som u lekara a predpisal mi lieky duphaston, beriem ich uz 5 dni - krce su slabsie. Chod k lekarovi. Vela stastia.

mia

MATERNICA SA SAMOZREJME PRIPRAVUJE,JA SOM TO MALA POSLEDNYCH PAT TYZDNOV AJ BRUCHO MI TVRDLO,TAKZE KAZDU CHVILU TO TU MAS.DRZIM PALCE