ahojtej, chcela by som sa spýtať či nie je divné že mám týžden pred pôrodom a bolí ma v podbrušku ako keby som išla dostať menštruáciu.Neviem či je to len príprava maternice na pôrod alebo by som s tým mala isť za doktorkou.Má s tým už niekto skusenosti.dakujem
Bolesť v podbrušku v tehotenstve
ja som bola dnes na poradni a spomenula som to doktorovi,takze mi povedal po prehlidke ze vsetko je v poriadku a tvrdnutie bruska ze to sposobuje maternica,kedze mam tarmin v maji a neotvaram sa tak sa nemam coho obavat
ja som v 7. tyzdni a tiez ma pobolieva podbrusko, ale je to normalne, maternica sa zacina zvacsovat.Baby zbytocne sa neplaste.Pytala som sa na to svojej gynekologicky.
mimi123 a skus si zistit ze kedy je spln mesiaca...to uz coskoro pojdes. aj mna tak privitala pred 9timi rokmi sestricka na prijme ked ma to chytilo a mala s tym splnom pravdu aj nas do vecera bolo 14 co sme odrodili.
luccia33 bolia sice nie vzdy ale ked uz zacnu tak to stoji za to, a inak citim sa uz ako take vreco takze uz by som chcela mat pôrod za sebou a chcem aby vsetko dobre dopadlo a ja uz mala svoje babo v naruci. a jankaaa asi by si mala zajst k lepsiemu lekarovi alebo ho rovno zmenit-pretoze ja napriklad ked sa spytam mojej doktorky na nieco vzdy mi s ochotou odpovie aj ked jej odpoved nie je vzdy jednoznacna ale nikdy som nepocula nieco ako NEVIEM
dakujem baby, sak zajtra tam idem ale zas ja sa ho nieco opytam o on mi na to tak odpovie, no ja neviem preco... proste je to normalne ze sa ho spytam preco som napr. krvacala a on ze nevie, keby aspon mozne alternativy, ale on nic
mimi123 a ako sa citis?nebolia ta krize?
Moja kamaratka bola 2tyzdne pred porodom. Bola u lekara a povedal jej ze to je normalne 5 dni po navsteve sa jej narodila zdrava dcerka. Mimi mozes kazdu chvilu cakat ze budes mamina... Vela statstia.
Jankaaa Som v siestom tyzdni a mam take iste problemy, bola som u lekara a predpisal mi lieky duphaston, beriem ich uz 5 dni - krce su slabsie. Chod k lekarovi. Vela stastia.