Mam velke prsia a stihlu postavu. Co mam robit, aby som "schudla" na prsia? Vyzeram ako tycka s dvomi balonmi. Len seriozne, prosim, poradte. dik
Velke prsia - problem
asi je jedno, ci su male, alebo velke, najdolezitejsie je, aby boli zdrave... aj ked asi vacsina z nas chce to, co nema.
no ja mam 15 rokov 169 cm a prisa ziadne...tak teraz co je horsie...
no ja mam vysku len 163cm a velkost podrsenky 75F, nie je to bohvieco, lebo bezne v obchodoch velky vyber podrseniek a plaviek v podobnych velkostiach nie je. ale konecne som nasla obchod, kde sa na mna divne nepozeraju, ked si pytam moju velkost.kupujem si zn. Felina, ale chcela by som skusit aj z www.astratex.sk, maju tam pekne podprsenky aj pre nas vyvinutejsie, ceny su celkom v pohode a ak sa prihlasite na odoberanie noviniek e-mailom,tak obcas posielaju aj kod, s ktorym mate zlavu na nakup. chcem si kupit viac kusov naraz, aby som usetrila na postovnom, tak zatial na ne setrim.
Pekne aj ked trochu vacsie kozenkz su ozdobou zeny. Ver, ze nie je sa za co hanbit.
mala som aj ja 4 no potom prišli sresy schudla som 13kg za 2mesiace a z prs mi ostli 2, takže ak môžem poradit schudnut a potom cvičit aby sa spevnili. Vela štastia.
Dievčata vy tu pišete velkost 4 a problem??? A ja normalna postava a velkosť G čo su 7mičky. A zijem, smejem sa a som štastna. chodim do fitka 3 x tyzdenne, chrbtica v pohode, zaklad pri velkych prsiach ako ja 80 obvod košik G je dobra podprda, ktora drzi prsia aj chrbticu. odporučam zn.Felina , velmi mi pomohla aj narovnat chrbticu, lebo som sa hrbila. Ted som vystreta aj z fitka a verim ze aj vdaka podprsenke :-) , priatel je spokojny, takze co dodat? Nad operaciou som uz rozmyslala, ale zmenilo mi tieto myslienky fitko a citim sa skvele. papa
ja mam 55kg a 3-4 a ked som vazila 46kg, tak som sa za ne hanbila
ked som vazila 54 :) tak som mala take iste len vsade inde som mala menej :D
ja meriam 168 mam 65 kg a vypada to jak keby nemam ziadne..
ja som tiez bola sebou prekvapena, ale je to tak, to sa asi len zda, ze pribratejsie zeny maju velikanske dudy, ale keby im vezmes miery a vypocitas ten rozdiel, tak by to tak nebolo :)