ako moc sa vam musi pacit zena ci baba aby ste na nu mysleli pri masturbacii?
+ide tam len o fyzicku krasu tej doticnej alebo to ma aj nieco spolocne s psychikou?
otazka na chalanov a muzov..
stanley,
myslim ze vacsina tien mysli na svojho (leda ze by to bol nejaky "trulko")
drakenko,
a uz je na tom v pohode?
sedmikraksa:
Pýtala sa ma či pri tom myslím na niektoré ženy ktoré ona pozná, tak som jej povedal pravdu. Nezvyknem jej klamať a nechcem s tým začínať.
drakenko a ako sa to dozvedela? ved ked je tvoja vec co je v tvojej hlave tak si to v nej nechaj, ale nevypustaj to von. Mne keby to moj povedal, tak by som zacala ziarlit na moje kamaratky a pri tom by chudatka za nic nemohli
a zeny pri sexe myslia na inych chlapov .. to je normalne? :p teda niektore .. tak isto je to u muzov pri masturbacii jaj pane boze
drakenko,
je to sice len tvoja vec ale kazdy ma v hlave to , co ho trapi, po com tuzi a podobne... tak by si mal mysliet aj na to..
Veď aj na dne bola =(
Nehovorím že je to úplne v poriadku, ale to čo mám v hlave je len moja vec a nikoho do toho nič nieje.
(drakenko)chuuda baba! urcite bola na dne z toho... mna by asi slak trafil :( este naj kamosky... :( ja vas chlapov nechapem .. ako mozete byt niecoho takeho schopny, teda pokial ju lubis ak nie tak je to v podstate normalne a odpustitelne... aj ked tvrdis ze je to v poriadku, podla mojho nazoru neni ...
ZENA: vadilo by mi to, tak ako to vadilo nej keď sa to dozvedela. A nemyslel som LEN na ne.
NADA: Ja som si to predstavoval, ale kebyže mám príležitosť, tak nejdem. Frajerku mám oveľa radšej. A myslel som dosť často aj na ňu. Nemyslím že je na tom niečo zlé, samozrejme ak to ostane len v mužovej hlave. Tam to bolo a aj to tam bude...
ja myslim na selikoho .. nie nemusime hned podjebavat a kurvit sa natom nakoho myslime pri masturbacii
ako to beriete chlapi ked myslite na inu zensku pri tom ??? ked myslite na inu nemozte milovat svoju ci ano ?? boli by ste schoppny sa s nou vyspat pri niejakej prilezitosti ked na nu myslite uz nie ??