Na ostro - na čo nepopohodlné tangá?

Príspevok v téme: Na ostro - na čo nepopohodlné tangá?
ivo 1986

Baby na čo nosíte tango nohavičky, keď je to tak nepohodlné a celý deň mať pocit, že mám niečo vzadku. Necítili by ste sa pohodlnejšie bez tangáčov ?
My chalani bez to máme troška komplikovanejšie, lebo na taký striptíz by som asi bez pevného spodného radšej nešiel... Alebo ani športovať by som nechcel bez, ale vám je to podstate jedno tak prečo nie ?

drakenko

Ja mám tiež jednu podobnú otázku:

dievčence, prečo niektoré z vás nosia tangá a neznášajú normálne a prečo niektoré neznášajú tangá a nosia len normálne? Chcel by som osobné názory :)

utopia

Už roky rokuce nosím tanga a vobec mi nič nevadí. Nikdy by som si neodela obyčajné. Dopkonca aj ked mam menzes ich nosím a pevne to držia. Som spokojná a nemenila by som.

poliewoocka

Jasne,existuju aj ine nohavicky,napr. francuzske:)tie su fajn..Ivo,tak skus ist bez,myslim,ze je to ozaj nepohodlne a nehygienicke.To mam potom striedat nohavice ako spodne pradlo?A pre niekoho to musi byt aj dost neprijemny pocit.
PS:Kvalitne tanga sa ti nezarezavaju,nedrazdia a nevadia...

haha:d

boze ivo:D:D.....si ma fakt pobavil..
typicky muzsky pohlad na vec...na co nam su tana radsej rovno bez nich?...existuju aj ine typy nohaviciek a ako tu uz bolo napisane je to aj z hygienickych dovodom...tak nepojdem len tak naostro v rifloch alebo nebodaj v sukni nie?:D...aj ked mnohi chlapi by to asi ocenili...

lolita22

spodne pradlo sa nosi z hyg. dovodov, beztak uz bolo predtym povedane ze aj nosenim tangacov mozu vzniknut kvasinky a pod.