myslite ze je dobre mat skoro sex? samozrjeme bezpecny ...(skoro=okolo patnastky)
Skory sex
ja som mala sex prvy krat presne na moju 15 a velmi to lutujem stalo sa to s clovekom s ktorym som nechodila ale po case som zacala na 3 mesiace ale prvy krat som to snim zacala ked som mala frajera a on to zistil proste sex mi pokazil život teraz som strasne ppovolna a mam menej kamaratov ako som mala do vtedy kym som nezacala s takymito vecami...:/
lolita,myslim,ze aj tak je to zbytocne,lebo kazdy si mysli,ze sa ho to netyka.strasne sa o syna bojim.on si zatial neuvedomuje vsetky dosledky,co z toho plynu.ze napriklad nemoze splodit dieta,lebo sa narodi s virusom..-(
to bolo velmi poucne renata!!! keby si to tak aj ostatny precitali!!! - kym to zacnu robit
whitem,
ja si taku otazku nedavam , teda mozno niekedy nad tym tak uvazujem, lebo mam na to dva odlisne nazory
a inak s tebou suhlasim vo vsetkom
xxxx,
rakovina krcku maternice vznika z istych bakterii (alebo akych potvor) ktore sa dostanu do zeneskeho tela z vasho "naradia" cize nezalezi na veku ...
Neda mi neprispiet do tejto temy.Ak si uz davas taku otazku, hoci sama sebe, ci je to skoro alebo neskoro, tak vedz, ze nie si na to este pripravena. Ono to pride samo, bez otazok, bez rozmyslania. Niekto je zrely na sex v 15, niekto si na to netrufa ani v 18. Podla mna je to individualne, kazdy je na svoj vek rozdielne vyspely. Ja som o to prisla v 15, a naozaj z cistej lasky, nelutujem, teraz mam 17 a s tym chlapcom som stale. Cize zalezi aj na tom s kym o to prides, a naozaj nie len preto, lebo ti da na vyber, ci sa s nim vyspis, alebo ta necha, vtedy je to uplna blbost urobit to len koli tomu. My si davame pozor aby som nebola v tom, cize HAK a kondom, istota je istota.Viem ze aj tak sa to moze stat, no ja mu doverujem a viem ze keby som bola v tom tak ma nenecha, viem ze by som mala zniceny zivot, ale do toho by nemalo byt uz potom nikoho nic, hlavne cudzich ludi...
ja som matka 20r.syna,tusim,kedy zacal sexovat.v 15-tich.na skodu je prilis pekny,takze dievcata sa mu podkladaju,jedna za druhou.pred dvoma rokmi chytil virus C-hepat..myslim,ze nebol vobec zrely na sex.keby bol pockal,zrejme by si vyberal s kym pojde.takto ma spomienku na cely zivot.bohuzial.
nie nie je to spravne, nie si citovo zrela a v takomto veku mozes v neskorsom veku dostat z predcasneho sexu rakovinu krcka maternice
Ja som sa vyspala prvý krát (a teda celkovo prvý krát)s priateľom v 20tich a myslím,že to je vek akurát.Už som čo to zažila v živote a je to aj vek v ktorom sa už môžeš rozumne rozhodovať,čo spravíš keby sa stane "nehoda".Priateľ má 25 a pracuje,takže sa nemusím báť,že by sme neboli zabezpečení.Myslím,že už len kvôli deťom by sa oplatilo počkať.Pri sexe totiž človek vždy musí rátať s tým,že aj také veci sa stávajú..A nie robiť to v trinástich,zrazu "nehoda",panika,potrat..
ja som mala 16rokov a on 22rokov
stretli sme sa cez AZET.POKEC
1 stretko sme sa bozkali
2 stretko na internate (tam on byva) bol aj sex... bola som panna
a viete čo? už ten večer čo sa to stalo,nemohla som ano zaspat,výčitky svedomia...joj aka som hlupa....
a od vtedy som ho nevidela,iba sme kecali cez POKEC.AZET & ICQ a aj to len dakedy..
a potom išiel do BA študovat (neviem či pravda)