Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"Vyrazka" na bradavke

mayuska

Ahojte baby, prave som si docitala mail o Pagetovej chorobe, nadore prsnika....panika je slabe slovo....zajtra idem ku svojmu gynekologovi a napisem vam ako som dopadla. Vyzera to presne ako ste to opisali, taky biely pupacik, ako milia - podkozny tuk. Mam to tam uz par mesiacov ale az teraz som sa toho vazne zlakla, baby nemali by sme to zanedbat!!! Urcite sem napisem ked zistim nieco nove....drzte sa.

ninininic

no i tak sa mohlo stat ze si si nahou nejak ten chlpok zostrihla mozno zle abo neviem a mozes ho mat zapaleny alebo nieco...

a_net_ka

chlpky na bradavke si zasadne iba striham, pokial viem nemaju sa vytrhavat ani holit, takze tuto moznost som vylucila

ninininio

ANITKA...NETRHAS SI ALEBO NEHOLIS NAHODOU CHLPKY OKOLO BRADAVKY>??MOHOL SA TI JEDEN ZAPALIT....NIC S TYM NEROB..PROSTE TO TAK NEHAJ..A KED SA TAK BOJIS TAK S TYM CHOD KOZNEJ..ONA TI PORADI NAJLEPSIE CO TO JE...

a_net_ka

no vsimla som si to len pred dvoma dnami, nechcem to vytlacat, bojim sa, nijak to prave neboli, cakala by som ze klasicka vyrazka by bolela...ale docitala som sa, ze objavili v novembri novy druh rakoviny prsnika, ktory sa prejavuje vyrazkov na bradavke, tak sa dost desim :(

dontknow

a_net_ka ja mam podobny problem...mam to tam uz dost dlho ale nieje to biele..a tak som sa roshodla raz ze to skusim tak opatrne stisnut a ono toho nieco biele vyslo...ale stale tam ta "vyrazka" je :(...nic nepomaha...a ako dlho to tam uz mas?? aj mna by zaujimalo ako sa toho zbavit

dontknow

a_net_ka ja mam podobny problem...mam to tam uz dost dlho ale nieje to biele..a tak som sa roshodla raz ze to skusim tak opatrne stisnut a ono toho nieco biele vyslo...ale stale tam ta "vyrazka" je :(...nic nepomaha...a ako dlho to tam uz mas?? aj mna by zaujimalo ako sa toho zbavit