antidepresiva

jaja

nechcela by som to zažiť, čo vravíš ty, držím ti palce, nech je lepšie... cítim sa normál, len občas na mna prišiel stres a búšenie srdca a únava... ja verím, že sa z toho dostanem, mám to od vtedy, ako som brala hak...

skorica

Tak sa pytaj psychiatrovi, predsa maju viac skusenosti a urcite ti urcia aj presnejsiu diagnozu a vhodnejsie lieky. Ja ked som vysadila lieky tak tych 8 mesiacov nebol den kedy by mi lieky chybali, ale potom sa stane nejaka neprijemna situacia a moja psychika si s tym nevie poradit. Tak teraz bojujem bez liekov a zatial sa mi to dari, ale keby mi malo byt tak zle ako pred 2 rokmi, tak nevaham ani na chvilu a idem k psychiatricke znovu. Iba ten, kto to prezil to pochopi.

jaja

nedala som si predpísať, on mi ich predpísal. tak by mal vedieť, kam ma poslať, ked už potrebujeme tie karty... o 10 dní idem na kontrolu, tak uvidíme...

skorica

Ja si tiez myslim ze by si mala navstivit odbornika na depresiu a nie si dat predpisat lieky obvodakom. Ja so sa ani tak neliecila na depresiu, ale hlavne na nespavost a uzkost, nervozitu.

jaja

jedna sestrička tu na fore mi písala, že toto nie sú lieky na pravidelné branie- hovorila o mojom prípade- len v prípade potreby. ale ak je to nejaká vážna ddepresia, tak si netrúfam polemizovať, to neviem.

jaja

telo si mohlo na to zvyknúť, a teraz mu to chýba?? ja mám búšenie srdca psychického pôvodu, preto ten xorax, kázal mi pol 2x denne, ale ked som čítala , že je to návykové, asi budem len pol 1x denne.

skorica

Ja som brala rok pravidelne Paretin, najskor 1 za den, potom polovicu a asi 1 mesiac pred vysadenim 1 stvrtinu a po dohode s lekarkou som po roku vysadila a teraz po 8 mesiacoch mam obcas cudne pocity a zistili mi arytmiu a tachykardiu, ale lekarka povedala, ze to je psychickeho povodu.

jaja

ja beriem xorax- je to návykové po psychickej aj fyzickej stránke, tak možno preto to aj ty tak máš, že ked to neberieš, vracia sa to?? len teoretizujem, nie som si istá...

skorica

Ja ked som zacala brat lieky, tak asi po 1 tyzdni som sa zacala citit skvele, teraz 8 mesiacov neberiem a mam taky pocit, ze sa mi to vracia