Sex vo stvorke....

poraradca

Peter a akoze inak ti nevadi, ze sem hodis svoj mail z FB a kazdy z okolia hned vie, kto si? Gratulujem k IQ a tej tvojej odkazujem, nech cim skor ide od teba...

Zelenáč

Tak to je v prvom rade výmena partnerov ...keď sex vo štvorici tak "áno" s istými kritériami ako napr. ..sexovať s párom , ktorý je na tom približne rovnako ako "my"... myslím tým že sú vo vťahu alebo manželstve - čím podobnejší pár tým je to viac OK.- môj názor. ďalej je to už na symptiách a hlavne o dohode..Myslím poslednú dobu na niečo takéto no polovička má striktný dištanc. Tiež ma to napáda hlavne kôli tomu,že keď moc milujem polovičku chcem jej to najlepšie predsa a ak by došlo k tomu že by mala byť šťastnejšia s niekym iným aj bezomňa ..tak síce s bolesťou ale rozišli by sme sa ..čas predsa vše zahojí , tak ako vždy.

chiarca

ked túžiš na takéto niečo tak nemusíš mat vztah, a to asi málo kto ti bude tolerovat gruppen sex. Navrhla by som okamžity rozchod, ved predsa v normalnom vztahu sú dvaja.Chápem su aj úchylky ...

znity odpad

z mojho pohladu je to dost zvratene..ak by mi to priatelka navrhla tak by som sa s nou rovno rozisiel lebo by som vedel ze ma uz asi tak nemiluje...teraz ju napadne 4ka..a ked jej zovsednie aj 4ka co potom ? ...8cka? ...ja taketo veci nechapem..su aj ine veci ktore ozivia vztah a myslim ze vztahy v ktorych dominuje hlavne sex potom takto dopadnu, ze partneri si uz navzajom nestacia...ale tak berem ze v niektorych vztahoch su ine hodnoty

desta

ak niekoho milujem, nie je normálne, že túžim mať pohlavný styk s niekým iným - a ešte aby sa ten môj na to pozeral. Nie je to trošku zvrátené? Láska je o výhradnosti, ty si len môj, ja som len tvoja. Pri štvorke ide len o uspokojenie žiadostivosti, lebo ten môj mi už nestačí. Tak ho presvedčím, že aj on by si mohol rovnako užiť ako ja. Čistá nevera so súhlasom a pod dozorom toho môjho, ktorého vraj ľúbim najviac zo všetkých.

žrebec

ked po tom túžiš tak to urob,je to normálne.inak te to bude prenasledovat stále.do teraz banujem že som pred dvadsiatimi rokmi neurobil čo som spravit mal

pa1961

ahojte ak mozem prispiet tak s manzelkou sme spolu27r a myslim ze sa mame radi.Doteraz sme zili tak sami pre seba a hlavne pre deti deti nam odrastli a s manzelkou sme samia mozem vam povedat ze prezivame hrozny stereotyp.zacali sme chodit v lete na nudaplaze a by ste neverili ako sa ovela lepsie citime a ako nam to okorenilo zivot.manzelka mi rozprava ako sa jej ktory paci a ja zase jej,tak sme si povedaly ze si viskusame sex z druhym parom ale tak ze ten co to spravy manzelke musi sa pacit aj mne a zase aj opacne.moc sa nato tesime a hladame si priatelov

sususu

zubrienka ja osobne si myslim ze ked pride "na vec" tak obaja cuvnete... tiez ma vela krat napadlo ake by to bolo ze ja + dvaja muzi, ale mam to stale iba v predstave... aj ked viem, ze by som sa nedokazala pozerat sa na svojho milovaneho cloveka ako to robi s inou... napriek tomu som sa skusila opytat mojho priatela ci to neskusime a on ze v ZIADNOM PRIPADE... ze on by to nezniesol... asi by sa nakoniec pobili :-DD aj ked mam kamaratky ktore vyskusali do 3ky a pacilo sa :-)