cavte,chcem sa opytat na vas nazor alebo skusenost...mate partnera no a ci by ste dokazali mat sex s druhym parom...chcela by som to vyskusat len neviem ci to nie je blbe ze vedla priatela sexujem s inym a on zase s inou,ake to je?....
Sex vo stvorke....
Peter a akoze inak ti nevadi, ze sem hodis svoj mail z FB a kazdy z okolia hned vie, kto si? Gratulujem k IQ a tej tvojej odkazujem, nech cim skor ide od teba...
Tak to je v prvom rade výmena partnerov ...keď sex vo štvorici tak "áno" s istými kritériami ako napr. ..sexovať s párom , ktorý je na tom približne rovnako ako "my"... myslím tým že sú vo vťahu alebo manželstve - čím podobnejší pár tým je to viac OK.- môj názor. ďalej je to už na symptiách a hlavne o dohode..Myslím poslednú dobu na niečo takéto no polovička má striktný dištanc. Tiež ma to napáda hlavne kôli tomu,že keď moc milujem polovičku chcem jej to najlepšie predsa a ak by došlo k tomu že by mala byť šťastnejšia s niekym iným aj bezomňa ..tak síce s bolesťou ale rozišli by sme sa ..čas predsa vše zahojí , tak ako vždy.
ked túžiš na takéto niečo tak nemusíš mat vztah, a to asi málo kto ti bude tolerovat gruppen sex. Navrhla by som okamžity rozchod, ved predsa v normalnom vztahu sú dvaja.Chápem su aj úchylky ...
z mojho pohladu je to dost zvratene..ak by mi to priatelka navrhla tak by som sa s nou rovno rozisiel lebo by som vedel ze ma uz asi tak nemiluje...teraz ju napadne 4ka..a ked jej zovsednie aj 4ka co potom ? ...8cka? ...ja taketo veci nechapem..su aj ine veci ktore ozivia vztah a myslim ze vztahy v ktorych dominuje hlavne sex potom takto dopadnu, ze partneri si uz navzajom nestacia...ale tak berem ze v niektorych vztahoch su ine hodnoty
ak niekoho milujem, nie je normálne, že túžim mať pohlavný styk s niekým iným - a ešte aby sa ten môj na to pozeral. Nie je to trošku zvrátené? Láska je o výhradnosti, ty si len môj, ja som len tvoja. Pri štvorke ide len o uspokojenie žiadostivosti, lebo ten môj mi už nestačí. Tak ho presvedčím, že aj on by si mohol rovnako užiť ako ja. Čistá nevera so súhlasom a pod dozorom toho môjho, ktorého vraj ľúbim najviac zo všetkých.
ahojte ak mozem prispiet tak s manzelkou sme spolu27r a myslim ze sa mame radi.Doteraz sme zili tak sami pre seba a hlavne pre deti deti nam odrastli a s manzelkou sme samia mozem vam povedat ze prezivame hrozny stereotyp.zacali sme chodit v lete na nudaplaze a by ste neverili ako sa ovela lepsie citime a ako nam to okorenilo zivot.manzelka mi rozprava ako sa jej ktory paci a ja zase jej,tak sme si povedaly ze si viskusame sex z druhym parom ale tak ze ten co to spravy manzelke musi sa pacit aj mne a zase aj opacne.moc sa nato tesime a hladame si priatelov
zubrienka ja osobne si myslim ze ked pride "na vec" tak obaja cuvnete... tiez ma vela krat napadlo ake by to bolo ze ja + dvaja muzi, ale mam to stale iba v predstave... aj ked viem, ze by som sa nedokazala pozerat sa na svojho milovaneho cloveka ako to robi s inou... napriek tomu som sa skusila opytat mojho priatela ci to neskusime a on ze v ZIADNOM PRIPADE... ze on by to nezniesol... asi by sa nakoniec pobili :-DD aj ked mam kamaratky ktore vyskusali do 3ky a pacilo sa :-)