mal som vela prilezitosti k sexu ,ale hanbim sa ze mam maly penis,,meria okolo 17-18 CM
myslite ze s nim uspokojim zenu?
pocul som ze niekto ma 15 a je spokojny a aj partnerka,,ale mne sa zda 17,5 malo
Idealny penis pre zenu
tak si ho kazdu chvilku este potahuj, a možno budes mat aj cez 20:)
bože ked čitam tie babske nazory že Neboj sexom sa ti postupne zväčši a podobne...račej sa o tom trošku informujte a potom dačo napište...mužom sa vyvija penis približne do 20 rokov a potom už ti nepomože nič:)
17.5cm malo? deti, deti...chodte sa hrat s autickami radsej...
podla mna na tom vobec nezalezi.... aj keby bol penis uplne minimalny tak su predsa aj ine sposoby ako uspokojit babu, nie? ;-) my baby sa trapime kvoli postave a podobnym veciam a vy chalani kvoli dlzke penisu... nemali by ste sa tym tolko zaoberat.. ked je sex z lasky tak na tom vobec nezalezi ale je ine ked si chce len nejaka baba uzit s poriadnym
klackom..
hahefke a ty si skor na nezavezny sex co?
Najlepsie je mat tak 17,18,19 a aby bol hrubsi ..moj osobny nazor som baba!...pisem aki sa pacia mne....A ten kto pise ze dlzka a hrubka nejsu dolezite tak len trepe!
To je akurát ;)
Ja mám 14 rokov a asi 16,5 cm. Keď sa na neho pozerám, pripadá mi malí, ale v zrkadle sa zdá väčší. Riešil som to s priateľkou povedala že sa jej to zdá akurát, a že keby aj nie, tak lepšie mať 16 cm ako 30 cm (veď načo, keď sa dovnútra aj tak nezmestí celý)Najlepšia kamoška s ktorou sa bavíme aj o takýchto veciach si myslí to isté, takže LUZAAAA, netráp sa dížkou, ak ťa dievča miluje, určite jej to nebude vadiť...
Skôr ma trápi tá hrúbka.
nechapem, ze jedny pisu, ze priemer je 14 a druhy ze 17...si overte informacie ked nieco pisete