priatel mi doniesom Life Colostrum asi je to firma FEELING (alebo tak nejak)
ze ked budem chora.
Poznate to niekto ??
Colostrum
RNG: Predava sa to aj v tvojich obchodoch? Nasiel som na nete len colostrum tablety 120 kusov á480mg cisteho bovinneho colostra, ale tak stoji to 950SK. A keby som to mal jest v davkach ako pises, ze 10gramov, tak to by islo pekne do penazi :( Chcel som to kupit ale neviem ci to nie su vyhodene peniaze. Oni udavaju davkovanie 4 tablety denne, co je cca 2gramy denne
Collostrum sa nevyraba. Jediny proces je susenie za mrazu.
Collostrum davaju cicavce v prvych laktacnych dnoch, u kravy je to zhruba 48 hodin, potom mnozstvo imunoglobuk
linov, ktore je na zaciatku az 40% na vahu poklesava pod 10%
Kvalita collostra sa teda posudzuje podla percenta imunoglobulinov(IG) a lactoferrinu, latke ktora sa viaze na zelezo a tak zabija napr bakterie a rakovinne bunky.
Viaze sa aj v tele v zdravych bunkach, ale tie sa vedia lahko opravit-regenerovat.
Bakterie tento opravny-regeneracny mechanizmus nemaju.
Collostrum je jedno zo "superjediel" travi sa aj bez enzymov a kyselin(tj je vhodne pre kriticke pripady, ked organizmus uz vlastne nepracuje).
Davky ale musia byt dostatocne-jedna sa o jedlo, nie medicinu aj ked je hodne koncentrovane.
Teliatko z neho vypije vyse pol litra, co je v susine okolo 25 gramov+, Ja odporucam pre kriticke pripady(lekarmi odpisane ako beznadejne) 3x10 gramov minimalne.
Na take bezne doplnkove branie -trosticku zvysenie imunity a pod. par gramov staci.
Pri prudkych hnackach je dobre pouzit 10 gramov colostra a 10 gramov psylia,2xdenne, to mam uz oskusame viackrat.
Ja vidim pouzitie collostra podobne ako v prirode, velke davky narazove, kratky cas.
ano, je to presne toto.
hej, kolostrum poznam, je to mledzivo - to, co vyteka z prsnika pred zacatim tvorby mlieka, cize v neskorsich stadiach tehotenstva a kratko po porode.
mozno sa to vyraba z toho :))))))