Isty cas som brazdila po forach kvoli opakovanym problemom, ktore mam... Všade sa rada lekara koncila vysetrenim na mykoplazmy, ureaplazmy a chlamydie.. Paradoxne je ze som pacientka daneho lekara a po zdôverení sa s tazkostami nevidel dôvod na taketo vysetrenie... No zaujimave celkom..
ked lekar vodu kaze a vino pije, alebo .....
teraz beriem Lymphamiozot - aktivacia imunity (vraj) a GS Triurin :( + uroval biotica a lactobacily... a antidepresiva :(((((((
A prosim k tym myko, chl. urea.. Myslite si ze je pravdepodobne pri tychto problemoch aj ked sme nemali sex s inymi len so sebou? prosim velmi sa toho bojim :(
a cikam cistu vodu lebo sa nalievam litrami :( normal to nema pomaly ani zltu farbu iba rano :(
RNG: vies tie z chladnicky ;)
no moja boli niekedy davno, ale nepomohlo... a ten kondomovy maraton co sme mali tomu tiez nepredisiel.. tieto bakterie nemaju s pohlavnym stykom ako takym nic spolocne..
sarin,nepises,ci ste boli prelieceni s manzelom sucasne:-))
Sarin, nepamatam sa, ze by som mal nieco proti niektoremu laktobacilu, podla mojich vedomosti vsetky laktobacily su uzitocne, niektore menej, niektore viac. Ale nepoznam ziadny skodlivy, zatial
no myslim ze ten este nie ale inak dokazem vymenovat celu lekaren ale najlepsi -> nolicin po hodine pokoj, pody sterilne
abaktal ste uz brali niekedy?