uz z priatelom sme spolu dlho a zatial sa len rok pokusame o babo...ale staale nic...poradte prosim ako sa to podarilo vam???
Ako mozem otehotniet?
Gynekologické vyšetrenie a spermiogram by som odporúčala urobiť ako prvé.
Ak plánujete taký vážny krok ako splodenie dieťatka, mali by ste poznať svoj zdravotný stav.Potom môžete pokračovať v snahe o otehotnenie produktami na prírodnej báze.Ak chceš,napíš na mail,môžeme sa o tom porozprávať aj cez skype.
agina, to by mohla slecna vediet, nie? Ja som mala 19, ked som mala "tenkrat poprve" a maly vankusik som mala pod zadkom (sa to odporuca), aj hak som brala, aj on mal kondom (kvoli zvysenej cistote). Keby sme boli zodpovedne vsetky, ako dobre by sa nam zilo ach joooo.
Z priatela najprv urobit manzela:) pekne po poriadku...Manzela potom poslat na spermiogram a ty na kompletku na gyndu.
pod zadok vankus.
andry...mozno su to naozaj jeho deti :))
sexom :-)
cawte baby chcem sa pridat skuste si vyratat od posledneho menzesu 7 dni a to su plodne asi 3 dni.A ked to budete robit nevyskocte hned z postele,ale zdvihnite si nohy hore a nechajte si ich tak chvilu.Aj ja som tak otehotnela.Moja mamina ma krstneho v Svetom Petri a on je bylinkar a vie aj dobre masyrovat.Chodia k nemu aj zeny co nevedia otehotniet.Nechcem tu robit reklamu,ale chcem pomoct.Ak mate zaujem napiste mi na moj mail a dam kontakt.Nechcem trepat ale viem ze uz takto pomohol viacerím zenam a hovori ze su to (moje deti ):D
Jullli tak nemisli, ale mysli a urcite sa ti to podari :-)
ahoj mi máme ten istý problém,už skoro rok sa pokúšame a stále nič. doktorka mi odporúčala na to nemislieť ale dá sa to vôbec?