Ahojte, chcela by som sa opytat, ci mi niekto nevie poradit nieco na mastne vlasy. Musim si ich kazdy den umyvat a nemyslim si ze je to dobre....
Mastne vlasy
baby nevahajte a vyskusajte brezovy sampon je uzasny!
Mastenie nie je vecou šampónu, ako nas presviedčajú reklamy, ale stavu organizmu. Tu ľudia doplácajú na to, že uverili, že majú veľa piť. Sú prevodnení v oblati hlavy. S vodou sa vylučuje aj tuk.
Stav môže časom viesť až k vypadávaniu vlasov.
Nadmerný príjem tekutín sa doporučuje aby sa vraj vyplavovali toxiny zo živočíšnej stravy. Podľa mňa je ale lepšie tie toxiny neprijímať, než ich potom pracne vyplavovať a zaťažovať celé telo. Voda sa v tele tvorí i ako vedľajší produkt trávenia cukrov alebo pri predýchaní telesných zásob. To tiež býva príčina.
ahojte baby,mam podobny problem ako vy a kozna doktorka mi takisto odporucila predlzovat interval medzi dvom umyvaniami vlasov,aby koza neprodukovala este viac mazu, takisto nepouzivat prikis penive sampony lebo prilis zmyvaju z vlasov ten potrebny ochranny obal a pokozka vyda viac mazu ako by mala,co zasa vedie k masteniu,a zevraj si treba raz do tyzdna umyt vlasky zltkom :) mm,asi tiez vyskusam ten brezovy sampon..
ja mam mastnu plet aj vlasy, vlasy si umyvam 1x za dva dni, skusala som vela samponov, z tych proti lupinam sa mi robili lupiny :) teraz pouzivam obycajny brezovy sampon a mam pekne zdrave vlasy. Tiez si myslim, ze ak chces mat normalne vlasy, treba si ich umyvat samponom na normalne vlasy.
jaosm počula že je na to detský šampón ale neviem či pomáha ja mám tiež taký problém
nemala by si si ich umyvat kazdy den melania, pri tvojom probleme... . Caste umyvanie .. vyvolava ( netvrdim, ze u kazdeho) rychlejsie mastenie pokozky .. .
Skus jemnejsie sampony .. pocula som, ze sampony na mastne vlasy .. vlasy este viac mastia ... (kto by sa v tom vyznal ...) .. skus na normalne vlasy ... .
ahojte...aj ja by som chcela poradit..tiez mam hrozne mastne vlasy...umyvam si ich kazdy den, ale uz ma to nebavi...za mesiac miniem strasne vela penazi na sampony...ak niekto vie, prosim vas poradte mi nieco vhodne, aby vlasy tak rychlo nemasneli..dakujem