No preco?je to kvoli nechuti semena???....Ved nemusi sa vam chalan urobit do ust ale presto to odmietate...chcem vediet preco???Dakujem
Baby preco vecsina odmietate robit oral??
pretože holky nevedia o čo prichádzajú a nerobia to preto pretože sú strašne hamblivé a može sa im to aj hnusit! ale fakt je že ich absolútne nechápem!!!!! od prvého razu viem že je to úžasná vec! či už pre mna alebo pre partnera, prečo nerobiť radost aj druhej polovičke? hmm :-)
hm... no možno to bude aj tým, že nie každá vie ako to robiť, resp. ako to urobiť fakt dobre! Čo keby sa do debaty zapojili najmä chlapi a najskôr povedali čo a ako majú radi a potom by to asi viac báb/žien aj praktizovalo, nie? ... Len treba povedať, čo sa vám páči :P A potom - myslím že nie je problém (aspoň u mňa).
Baby to nerobia rady aj preto, lebo niektore mozu mat blok z minulosti. Napriklad, ze partner sa tam dole neumyl predtym, ked ho isla fajcit. Je to otrasny smrad pre babu. A tiez aj mozu mat traumu z chute semena. ALe zas kazdemu chuti inak. Preto si skus to svoje ochutnat.
dufam, ze nevies, kto som ;)
heh,filipka velmi mily pispevok:-)))nedokazal som nezareagovat:-)))
Ja to robim rada. Ak som v minulosti odmietala, tak len preto, ze som si myslela, ze to neviem, resp. ze to robim zle. Terajsi partner mi dal pocitit, ze som v tom naozaj dobra a preto si jeho penis zoberiem do pusky casto a rada.
ja neodmietam aj sa mi spravi do pusy len to vypluvam.. potom (kvoli chuti) niekomu to chuti niekomu nie, mas rozne typy
to mas take typy,ze uz len pri predstave,ze ho maju v puse,tak im je zle.je to bud chut alebo vona.sama neviem dobre
ja nic take neodmietam si neviem sex bez toho ani predtavit :D