nemam priatela

Príspevok v téme: nemam priatela
lenushke

ahojte. Som uz zufala,lebo mam za chvilu 19 rokov a nemam chlapca. Pritom vonku s kamaratmi chodim,niekde na kavu,na diske som pravidelne,poznam sa s vela ludmi,ale neviem si najst chlapca. :( preco? preco to je take zlozite? Jedneho co mam vyhliadnuteho ma odmieta,zase len kamarat. :( uz mi je trapne ked sa ma este aj otec opyta,ze ci mam frajera. Ja uz potrebujem lasku,svoju druhu polovicku,s ktorou budem travit volny cas. Len tak pre info (viem ze to nezalezi) postavu mam ok,aj spravanie. ja uz neviem,strasne ma to ubyja :( prosim o vas nazor (citim sa byt uz nenormalna)

Deee

Nuz ja odporucam hladat, lebo laska moze prist ked ju necakas no nemusi...a len tak cakat je veeeelmi pasivny postoj pri tom po com tuzis. Kazdy je strojcom svojho stastia a treba sa nejako pricinit, keby som nehladala dodnes som sama, hladala som a hladal aj moj priatel, necakali sme na zazrak ani nahodu a nasli sme sa. No nieco sme pre to urobili a teraz si pestujeme pekny vztah.

usiko

pravda...radsej dlhsie cakat ako njst si niekoho len preto, ze treba...ja som svoju skutocnu lasku nasla v mojich 28 rokoch...

1luki1

ja mam ten istý problem... mam ale už 20 a tiež si neviem najst babu. A pri tom neviem... všetky baby by chceli chalana čo nepije, nefajčí, nechodí privela s kamošmi von, je rozumný, inteligentný... ved toto splnam a aj tak nikoho nemam.. proste ma baby nechcu, nepačim sa im vzhladom a to všetky maju plno rečí že VNUTRO je podstatne. Tak sa už pýtam nieviem kolkatý krat tých, čo ma nechceli že kde je to vaša podstata vnutra??? tak čo už... zvykol som si... proste nechcu inteligentneho a rozumneho chalana...

janula11

ahoj. Aj u mna to bolo take iste, ked som to najmenej cakala tak som sa spoznala s uzasnym muzom a teraz sme spolu vyse troch rokov. Laska si ta urcite najde.Tes sa zo zivota!!!Radsej dlhsie cakat, ako natrafit na nespravneho :-)

jana333

ja mam zas opacnu skusenost,,,treba hladat a hladat,,lebo ak nehladas nenajdes,,a najma si vyberat skus net ,,kamosov,,a vyberaj poraidne,,nie ze hned prvy.Ved aj oni musia hladat,,teba musite sa obaja najst,,ale ten kto je pravy,,to mozno chela predchadzajuca pisatelka povedat ..ze povie ti srdce..ale musis mat aspon co na vyber..