Ahojte. Máte niekto nejaké skúsenosti s nadprirodzenými javmi? Duchovia a pod. Zdôverte sa, dosť sa o to zaujímam. Ďakujem.
Nadprirodzené
Ono sa hovori, ze ked niekto nahle umrie, trebars infarkt, mozgova prihoda, nasilna smrt, tak sa so svojimi najblizsimi pride takto rozlucit /z nicoho nic sa ti pootvori skrina, rozhybe sa cinkatko na lustri, zastavia sa hodiny...../
je to mozne, ale ako som pisala, radsej si to vysvetlujem racionalne, zvalim to na prievan:-):-)
možno ťa len prišiel pozdraviť. aspon sa podla mna o to snažil. a nijako inak sa mu to asi nedalo
ja sice nemam osobnu skusenost, ale kamaratka by mohla pisat o tom poviedky. Ma neskutocne vela takychto zazitkov, ona, jej mama a aj stara mama. Mam pocit, ze ked tomu veris a zaoberas sa tym, tak sa ti to stava. Ja sa snazim si vsetko vysvetlit racionalne.
Na lustri vo svojej izbe mam zavesenu taku tu hovadinku, co cinka ked do nej stuchnem. Asi tyzden po ocovej necakanej smrti som sedela pri PC, nemala som otvorene okno, ani dvere a z nioho nic to zacinkalo. Ja som si to vsak vysvetlila tak, ze niekde dole v dome boli otvorene dvere alebo okno a nejak sa to dalo do pohybu. Aj ked......
serioznu skusenost nie, ale dodnes mi je smiesno pri spomienke na vyvolavanie ducha lepko-ducha.. :)) to sme mali asi 8r, v skole v prirode...boze, to boli casy... :))