Aky ochranny krem na opalovanie mam používat? Mám problematickú pleť a zároveň veľmi citlivo reaguje na slnko. Tvoria sa mi znamienka, som cela cervena a pali ma pokožka. Preto by som sa chcela cele leto chranit před slnkom s nějakým kremom s vysokym faktorom. Neviete mi poradit z vlastněj zkušenosti? Nejaký krém po ktorom by som sa neleskla? Pripadne nejake vitaminy
Opalovaci krem
tak ak len na tvar, daj si akykolvek krem a nan pouzi este púder. ten vytvori dostatocnu barieru aj pred uv lucmi.
ahojte! Ja nemam toto leto v plane opalovať sa. Už ani minulý rok som sa uplne vyhybala slnku, pretože sa mi tvoria od neho znamienka. Už som bola aj na odstranovaní, ale je to drahe a urobili sa mi velke jazvy. Chcem ten krem používať na len tvár, pretože tam sa mi tvoria plno malíčkých znamienok. Lenže mam problematickú pleť leskne sa a vlete sa aj potim a od kremu sa budem este viac. Preto sa pytam či nemá niekto nejaku pozitívnu skusenosť s nejakým opalovákom. Ale ako vidím , leskúť sa budem od každého. Dakujem vam vsetkým. ešte niekto napíšte.
znamienkova, ked mas takto problematicku plet, radsej sa vobec neopaluj, od 11 do 15 hod. sa v lete uplne vyhybaj slnecnym lucom. nestoji ti to za to. pri tvojom type pokozky nikdy nebudes jednoliato hneda a hlavne, znie to surovo, si dobrym kandidatom na karcinom koze, ak sa nebudes slnku vyhybat.
my sme rocnemu synovi pri mori davali daylong, ale cez obed sme nikdy neboli na slnku a okrem toho, vzdy bol v klobuciku so sirokym okrajom a tricku.
daylong je ale chemicka bariera pred UV ziarenim a preto zas nie je dobre pouzivat ho dlhodobo. este nevieme, ako nam tie chemicke latky poskodia pokozku. najlepsie je uzivat si slnka, ale s mierou a s nalezitou ochranou, najlepsie oblecenim.
Dievčatá prv,než začnete s opaľovaním je dobré užívať provitamín A + vit.E so
selénom. Užíva sa každý druhý deň jedna tabletka.Opálenie vám dlhšie vydrží a zároveň sa znižuje riziko rakoviny kože,lebo na slniečku nemusíte stráviť toľko času ako inokedy,aby ste docielili takého opálenia ako si želáte. Pri zvýšenom počte znamienok je veľmi vhodné používať aj krém na opaľovanie s vyšším UV ochranným faktorom a vyrobeným na prírodnej báze.
dakujem vam baby. Skusim asi ten Daylong. Kolko asi stoji? Rozmýšlala som nad biodermou ma krem specialne na plet s akne alebo eucerin.
nieva kinder.Mne sa nepaci ked je niekto opaleny.takze faktor 50
Skus zajst do lekarne. Pantenol je dobry aj pred aj po opalovani. Ja pouzivam Daylong ultra alebo Uriage. Su dobre oba. Ale s tym leskom... lesknut sa budes, lebo kremy na opalovanie su velmi mastne, aby chranili pokozku. Co som skusala, celkom dobre sa vpil do koze Loreal...
nikto mi nevie poradit ani znacku?