Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KOMPLEXY

Príspevok v téme: KOMPLEXY
nestastna3

nasledujuci prispevok myslim vazne,nerobim si srandu...kazdy ma mozno nejaky komplex,ale ja mam vsetky dokopy.fakt,som moc nestastna.naratala som si 7 komlexov.napr.chlpy (vsade a nenormalne dlhe),vyrazky (nielen tvar,ale aj ramena,chrbat,...)zly zrak,tucnota,atd...mozno si hovorite,ze sa to da vyriesit,nech schudnem a oholim to...nie je to jednoduche,je to zacarovany kruh.ruky si holim,ale je to strasny trapas,ked sa ma na to niekto opyta...nosim make up,ale nevydrzi mi dlho(je fakt kvalitny)kvoli tomuto ani nechcem znamost...niekedy nevidim dovod zit.

ddddddddd

aj ja som mala takéto komplexy. mam vysoku hladinu mužskýh hormonov, takže som cela chlpata. vyrazky osm mala všade (xicht, chrbat, dekolt..)a o mojej nadváhe ani nehovorím. Prsia som tiež nemala žiadne...Nasadila som si potom HAK. Prsia mi narastli, mam pekne trojky a pleť ani jedna vyražka. Chlpy mam na haku tak isto jak moju vahu. naučila som sa s tým žiť. a mam skveleho priateľa, ktorý mi dopomohol k tomu, aby som bola so sebou konečne spokojná a mala sa rada.

Mati

A k tym chlpkom co ti rastu - vyskusaj miesto holenia vosk, tak nebudu take tvrde a dlhe... taky vosk v krabicke, na ktory prikladas platenka a strhnes - to si mozes robit aj sama doma...

Mati

Joj ale ved komplexy ma kazdy. Aj ja ich mam a pozehnane. Niekedy sa tiez nemam rada, niekedy sa mam rada, ved je to normalne, nikto nie je dokonaly. Ale myslim si, ze niektore sa daju odstranit. Napriklad tucnota, ak zacnes cvicit a zdravsie jest, alebo akne, ak zajdes za dermatologom, alebo vlasy - ak sa nechas dobre ostrihat, alebo make up - ak si nechas poradit od odbornika... to su aj tak iba detaily, lebo clovek by mal byt stastny nie preto, ako vyzera, ale preto, kym je:-) Porozmyslaj co ta bavi a zacni to robit. Ja som napriklad na stare kolena zacala tancovat, lebo som chcela nieco nove vyskusat. A citim sa lepsie, vyzeram lepsie. Pre niekoho zmena zovnajsku, pre niekoho nejaka aktivita, cinnost, konicek, nesplneny sen.. porozmyslaj:-)

jessika

keby si vedela kolko mam ja komplexov!ale v podstate som velmi stastna a stale usmata.
a k tym chlpom:ruky si holim aj ja,aj ked vobec nemusim,lebo som povodne blondinka a nieje mi ich ani vidiet,ale ja holim proste vsetko.uz sa tomu vela ludi cudovalo,ale ked sa mi to raz tak paci,tak co je koho do toho.ja nikomu nehovorim aby si holil ruky,tak nech mne nehovoria aby som si ich neholila.ludi musis mat na haku.zi si po svojom a maj sa rada,vzdy je preco zit.napriklad ja by som chcela zit aspon 200 rokov aby som toho co najviac zazila a uzila si.ved na svete je toho tolko krasneho!keby si si nasla znamost, nemyslela by si na blbosti a bola by si stastnejsia keby ti niekto hovoril aka si uzasna.tak sa tomu nebran!a ak mas kvalitny make up a je na prd tak uz len pre tu srandu skus nieco lacne,prve co uvidis v drogerii a mozno ti sadne lepsie ako ten drahy.tak hura tes sa zo zivota.

lilka43

neviem kolko mas rokov, pocitam tak okolo 16;
ked som mala tento vek, mqla som komplezy, ze mam pehy 9mala som ich mozno 4 na nose, vadilo mi, ze som tucna 170/65, ze mam velky zadok, ze mam nos dohora, ze mam vacsie prsia......kazdy clovek v tomto veku , baba, chalan ma nejake komplexy. cim budes starsia, tym ti zacne pomaly ubudat..pozri sa na ine baby,ale take co mas okolo seba-vsetky, a najdi na nich podobne "chyby" zistis, ze si neni o nic horsia ako ine. skus dat trochu bradu a hlavu hore a povedat si, NO A CO. a ked budes posobit sebavedomejsie, nikto si nebude vsimat, ci mas o 5 chlpov viac na ruke, ale to, ako posobis.
A ani sa nenazdas, a objavi sa pri tebe nejaky chalan a ani sa nemusis nejak snazit.

evcca

neblazni, iste mas dovod preco zit, vonkajsia krasa je prchka, ide o to, aka si a co vyzarujes, ale to nevnima kazdy. podla mna ma kazdy clovek nejaky komplex.