Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeby bradavice na genitaliach?

aluska1

matka tak hlavne s nim nesexuj..ale vlastne ked ste uz sexovali tak je pravdepodobne ze to preniesol aj na teba

takze mu podakuj a tes sa ked z toho budes mat vazne problemy ty..potom to mozno pochopi aky je blbec

aluska1

bradavicka zmizli ti len prejavy ale virus mas stale v tele, toho sa zbavit neda
cize kludne sa ti to moze vratit

bradavička

ahojte ja som mala tie condyloma moj gynekolog to velmi neriešil lebo vysledky zo strev som mala dobre. povedal že imunita si s tym poradil. bola som na lasery ale velmi to nezmizlo no ani sa nerozširilo. potom som si kupila epigen ani to velmi nezabralo. nakoniec som si kupila v lekarni lapis stal asi 2 eura a za 3 dni bolo po nich. troch to štipalo sčernelo a odpadlo pokožka sa zahojila a prešlo to:-)

shark33

Ako vsetci pisu, condylomy(bradavice) su velmi neprijemne, a ked sa zanedbaju nebudu liecit velmi rychlo sa rozsiruju. Z osobnej skusenosti mozem poradit. Je viacero moynosti sa ich zavit, lebo su velmi neprijemne!!!!
V prvom rade si treba uvedomit, ze je to dlhodoba liecba, aj viac ako rok. V prvom rade treba dat do poriadku imunitu. Samotna liecba je mozna vypalovanim tekutym dusikom(najbolestivejsie, nie vzdy sa teta sestricka trafi na bradavicu a vypali aj zdravu pokozku na citlivom mieste) ale urcite ich dost odstrani. Operacny zakrok (velmi ucinny, ale vacsinou bradavice rastu aj po nom). Velmi ale velmi dobra je masticka Wartec (stoji okolo 33euro). Je velmi ucinna a zabera. Ja som absolvoval vsetky tieto liecby a podarilo sa si toho svinstva zbavit.

Veronika1603

kamaratka to tiez mala,no vypalovanie jej nepomohlo,stale sa jej to objavovalo znova,pomohlo az ked jej to operacne vyrezali..

pumagold

rada by som prispela mojou skusenostou... tiez som si objavila bradavice, presne tri. isla som k doktorvi a ten mi predpisal tycinku Lapis. uz si ich potieram s tym 2 dni a jedna mi zmizla...som happyyy!!! je to virus a prenasa sa pohlavym stykom. muzovi som tiez jednu nasla a hned mu ju idem potriet Lapisom. netreba sa laknut, ked potrete miesto ostane cierne...je to len reakcia a zmize to.

meggy10

jasminka888 ano ten virus niekto na teba preniesol iba pohlavnym stykom od wc-ka alebo od niecoho ineho sa to neda chytit iba zeby si si utierala tam dole s tym istym uterakom co aj ta osoba co to ma a ma tam dole bradavice jedna sa o HPV virus bez na kozne tam ti nato budu davat dusik trocha to stipe ale malo by to zmiznut alebo pripadne ti daju nato mast ktora stoji okolo 33€ ale aj ked ti zmiznu mozu sa naspat objavit ked mas oslabenu imunitu. Ja som tiez o tom nevedela az ked som bola tehotna sa mi to ukazalo ale odstranili mi to dusikom a zatial sa mi neukazalo nic ale pocula som ze niektore typy su rakovinotvorne, asi sa dam zaockovat. dnes to uz ma vela ludi ani by ste sa necudovali este par rokov a bude tu kazdy nakazeny a nielen obycajnym HPV ale aj AIDSom lebo vela ludi sa hemzi medzi sebou a hladaju si jednorazovky ci uz na pokeci na teletexte sem tam si to precitam a je mi do smiechu.... drzim palce:D

jasminka888

ahojte chcem sa spýtat ci ten virus je vo mne alebo to mohol na mna niekto preniest a prejavilo sa mi to neskor??? dakujem za odpoved