Ahojte babeny prosím vás o radu mám taký problém s mojími bradavkami niekedy ma hrozne svrbia nie stále iba občas to tak príde a neviem sa toho zbaviť neviete čo to môže spôsobiť čím to je????ďakujem za príspevky
Bradavky
moze to byt zle zvolenou podprsenkou..niektore priam neznesiem lebo ma v nich bolia bradavky...tak si vyberam take..co su zvnutra neni presivane
www.upnito.sk
PROSIM VAS ja mam uz 2 tyzdne problem s tym ze mam okolo bradavky zdureniny neboli to ale ...bojim sa ze je to pagetova choroba PORADTE MI PROSIM VAS ..:(
nechapem jedno :( ani pri milovani sa moje bradavky nepostavia :( je mi to dost blbe...len njekedy ked ma partner masiruje.. ale vacsinou nic..som chora alebo co?
no aj ja mam po 30 a pri menzese mam take problemy s prsiami,ze nechapem,su velke a bolestive a bradavky strasne citlive a bolestive na dotyk a vyzeraju take zvascene a zdurene...gynekolog nehovori nic tak neviem,je to normalne,mate aj vy take problemy a zmeny???a to som este ani nerodila,hm...
Ahojte. No ja mam podobny problem, uz asi stvrty tyzden ma strasne svrbi prava bradavka a okolie sa mi trosku supe, inak tam nie su ziadne zmeny, nemokva mi to, ani nic podobne, ale nepomaha, ani ked si to natieram. Urcite mi prsia nerastu (niekedy mam pocit, ze skor naopak :-)) Neviem, ci s tym mam ist k lekarke, lebo ked ju ziadam o nieco sama, tak sa Tvari, ze ona vie co ma robit, potom ani nemam chut chciet nieco navyse. Mam uz po 30, tak uz mam strach zo vsetkych zmien co sa na mne deju, niekedy ma prepada panika.....
Bez mena,držim prsty nech to nieje nič važne a už vôbec nie to čo sa opisuje v tom prispevku.Daj vedieť ako si dopadla u dr.Vela šťastia!
ahojte zaujali ma wase dotazy o nowej forme rakowiny prsnika som trosku zmetena pretoze mam dlhsiu dobu problem z prawym prsnikom strasne ma swrbi wela krat je to fakt dlho a nawyse mam na bradawke fakt nieco take ako sa to opisowalo jwazera to ale ako taka mala popalenina hm este som take nikdy newidela a nawyse je to s wyiditelnym bielym stredom teda swetlym stredom na was podnet to pojdem asi presetrit dakujem pekne
ja mám tiež ten problém,ale len keď si kúpim novú podprsenku.A je úplne jedno,či je z čiňaku ale za 500 a viac korún.Samozrejme,pred oblečením stále spodné prádlo vyperiem.